Fodrásznak vihetek képet, hogy milyen hajat akarok?
Vihetsz, de ha nem olyan a végeredmény, az valószínűleg nem a fodrász hibája. Neked más az arcod, mint a képen, és a hajad sem biztos, hogy pont annyi, pont olyan állagú és pont úgy formázható, nincs rossz helyen forgód vagy akármi. Sokszor van, hogy az ember akármennyire is szeretne egy frizurát, az ő hajából egyszerűen nem lesz olyan, akármit is csinál vele és max akkor hasonlít rá, ha minden reggel egy óráig formázgatja.
Egyszer előttem a csaj elkezdett hisztizni, hogy nem olyan lett a haja, mint a képen. A fodrász szépen elmagyarázta neki, hogy de, pont olyan, csak épp neki harmadannyi haja sincs, mint a képen a csajnak. Aminek a fele egyébként is póthaj. De tovább hisztizett, már én akartam leütni. :D
Szóval inkább csak iránymutatásnak vidd a képet, meg ne hangsúlyozd, hogy azért viszed, mert legutóbb elrontotta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!