Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Utazás. Segitenétek?

Utazás. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Törökországba készülök a családommal a nyáron, ez egész család fél a repüléstől, tehát ezért autóval indulnánk neki az utnak (Románia,Bulgária keresztül). Az lenne a kérdésem, hogy a neten nézegettem utazási irodák oldalakat, de mindenhol csak repülési közlekedést ir. Vajon ugy is meglehet oldani, hogy egyénileg utazzunk? Vagy vannak külön olyan szálodák? Vagy hogy müködik ez? Ha esetleg valaki utazott már igy (nem feltétlenül Törökországra) segitsen nekem ebben a kérdèsben.

2015. júl. 2. 02:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem miért ne lehetne külön autóval menni? Ha nem egy szervezett útra fizettek be, ahol megmondják, hogy mikor, hova, mivel, akkor azt csináltok amit akartok.

Keressetek neten hotelt, pl ilyesmi oldalakon [link]

Foglaljátok le a szobát, az nem kerül semmibe, általában nem kell előre fizetni, csak a helyszínen. Így nem kell belevonni utazási irodát, és néha nagyon filléres ajánlatokat lehet találni. Pl a minap láttam egy görögországi hotelben az utolsó üres szobát kb 1000Ft/éjszaka áron kínálták.

Gondolom nem én foglak meggyőzni, de azért csak érdemes elgondolkodni a repülésen. Nincs mitől félni, százezrek repülnek naponta, és mindenki túléli azt a 2 órás utat Törökországig. Autóval viszont minimum egy 20 órás út, ami nemcsak hogy időt vesz el a nyaralásból, nagyon fárasztó is, főleg ha gyerek is megy.

Én már ültem egyszer autóban 23 órát, és borzalmas volt. Sajnos olyan is előfordult már a családban többször is, hogy az út felénél, vagy a célországban lerobbant az autó.

2015. júl. 2. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Már miért ne foghatnátok magatokat, és mehetnétek oda csak úgy?

Miért kellene erre külön szálloda?

Bocsi, de ti sosem utaztatok még?

Foglalsz szállodát a neten (vagy odaérsz, és ott keresek), és kész.

2015. júl. 2. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem szabad a repuléstol ennyire félni!!!Milyen kirándulás az, amit hosszú utázás előz meg? Egy cseppett sem biztonságosabb, mint a repülő!!!Aztán oda érsz hulla fáradtan...amikor kozelebb az indulás napja csak előtted van, hogy még a hosszú úton ne legyen semmi!!!Ez így nem nyaralás! Csak egyszer kell lekuzdeni a félelmet- ezt tettem én is, azóta repülök!!!
2015. júl. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!