Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Valaki jó németes?

Valaki jó németes?

Figyelt kérdés
a lényeg az hogy egy hónapra mennék ki (4 hét) Eckenfördere és albérletet szeretnék vagyis kiadó házat nem túl drágán de töröm a nyelvet (nem egyedül mielőtt olyan jönne, hogy akkor minek megyek) és nem nagyon értem a leirtakat ez a ház alkalmas lenne arra? [link]

2015. jún. 22. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár nem teljesen értem, hogy mire gondolsz, de a ház az a tengerre néz, tehát szép lehet. Érdemes figyelni a kauciót, és rákérdezni, hogy egy hónapra is bérelhet-e. Az ár egyébként kissé drágább, mint a helyi átlagár (lent lehet látni). Mire vagy még kíváncsi?
2015. jún. 22. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
igen a kauciót néztem de úgy számoltam vele, hogy nem tennénk kárt a lakásban és visszakapnánk. Akkor csak fel éne hívnom őket hogy 1 hónapra lehet-e bérelni?
2015. jún. 22. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, a kaució ezt jelenti. Írj üzenetet, az egyszerűbb. :) Sok sikert!
2015. jún. 22. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget:)
2015. jún. 22. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100% hogy nem lehet 1 honapra berelni.
2015. jún. 22. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!