Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha lefoglaltam egy szobát...

Ha lefoglaltam egy szobát (még nincs kifizetve) de nem tudok elmenni és nem mondom le, akkor jár érte valami büntetés?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég bunkó paraszt dolog. Nem vagy képes felhívni, hogy bocsi?
2015. jan. 27. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Foglalásnál mindig vannak lemondási feltételek, ott megtalálod, hogy mi történik ilyenkor. De egyébként mi tart vissza, hogy odaszólj nekik? Mégis csak korrektebb eljárás, nem?
2015. jan. 27. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kellett előleget fizetni, akkor semmi nem történik. Telefonon fognak hívni hogy hol vagy már, majdpedig közlik hogy elég nagy paraszt vagy amiért nem szóltál előre. :)
2015. jan. 27. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kellene jobban tudnod, de ismered jobban a felkínált szerződési feltételeket.
2015. jan. 27. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Én jártam már úgy, hogy aznap délután derült ki, hogy nem tudok meni. Telefonáltam, de nem vették fel, így üzenetet hagytam. Elvileg ez esetben az egész összeget ki kellett volna fizetnem, "vártam" a csekket, de nem jött, szerencsére.
2015. jan. 30. 11:48
 6/6 anonim válasza:

Hát, ha a lemondási feltételekben az van, hogy fizetni kell, akkor behajthatják rajtad. Nem biztos, hogy megteszik, de inkább ne ebben bízz.

A lemondási feltételekben általában attól függ, hogy mennyit kell fizetned, hogy mennyi idővel előtte mondod le. Pl. egy hónappal előtte még semmit, 48 órával korábban viszont a teljes összeget. Olvasd el.

2015. febr. 3. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!