Van valami szankciója (büntetés) ha egy szobafoglalást lemondunk?
Figyelt kérdés
Ugye meg lett adva a név, cím, és a telszám. A visszaigazolást már megkaptam, de sajnos változtak a dolgok, és nem jutok el.2014. jún. 26. 18:33
1/9 anonim válasza:
egyeses helyen ahol van foglaló azt bukod, de ahol nincs ott meg semmit se...
2/9 anonim válasza:
mert gondolom nem 2 nappal előtte mondod le, ha 1 hét min akkor tuti h semmi...
3/9 anonim válasza:
El kell olvasni a foglalást, abban benne vannak a lemondási feltételek. Ha nem kaptál ilyet, és nem is fizettél még semmit, akkor egyértelműen nincs semmiféle szankció.
4/9 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt küldtem el a foglalást. Visszajelzést még mindig nem kaptam a foglalás állapotáról, de mivel már nem aktuális, ma küldtem egy mailt a weboldalon keresztül. Gondolom még időben. A weboldalon nem volt sehol feltüntetve az erre vonatkozó szankciók.
2014. jún. 26. 20:08
6/9 A kérdező kommentje:
Szlovákiába készültünk volna. Kétlem, hogy ismernéd.
2014. jún. 26. 20:14
7/9 anonim válasza:
Úgy értettem csak, hogy a szálloda saját oldalán, vagy valami netes foglalórendszerben (pl. booking.com).
8/9 A kérdező kommentje:
Szálloda saját oldalán.
2014. jún. 26. 20:21
9/9 anonim válasza:
Akkor biztos, hogy nincs szankció. Utazási ügynökségek szoktak mindenféle lemondási díjat felszámolni, szállodák soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!