Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ti hogy vagytok ezzel az...

Ti hogy vagytok ezzel az "otthoncsere" dologgal? A többi lent.

Figyelt kérdés
Gyakran hallom, hogy két ember (az egyik lakik például Magyarországon a másik Görögországban) összebarátkoznak és lakást cserélnek x időre és így a magyar megismeri görögországot, míg a görög magyarországot... Ti elfogadnátok egy ilyen ajánlatot? Vagy egyáltalán rá mernétek bízni másra a házatokat???

2014. dec. 28. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi már tobbszor is csináltunk ilyet. Ezt az oldalt ajánlom. [link]

Nekunk eddig 10 cserénk volt, csak jo tapasztalataink vannak. Sot van, hogy kocsit is cseréltunk.

2014. dec. 28. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Kedves előző!

Ez egy ordas nagy kamu a részedről. Senki nem cserél lakást, mert addig hol dolgozol? Mi lesz a gyerekeiddel, állataiddal, barátaiddal? Hogy kocsit is cseréltetek? Ugyan már! Remélem, vicc volt a hozzászólásod, mert ha nem, akkor fordulj orvoshoz, mert komoly baj a hazudozás.

2015. jan. 2. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hazudok, bár vagy nagyon sötét vagy vagy csak szórakozol velem, nem tudom eldönteni melyik.

Mint láthattad linket is kuldtem, ami megmutatja, hogy ez egy valós dolog. Nekunk 10 cserénk volt eddig. Az emberek mennek nyaralni, ők talán dolgoznak akkor? Nem! Nyilván akkor mentunk mi is nyaralni mikor szabadságunk volt. A különbség annyi, hogy nem költöttünk szállodára, hanem mások házában laktunk, akik addig a mi házunkban laktak. Ezen nem tudom mi olyan hihetetlen.

Kutyánk is van, rá barátok vigyáztak addig.

2015. jan. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!