Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Küzdősportot ( karate, thai...

Küzdősportot ( karate, thai box, kung fu . Stb ) sportoló lányok ti hogy vagytok ez alábbi dologgal?

Figyelt kérdés

Amit az edzéseke csináltok -különböző rúgási technikák elsajátítása amiket sportcipőben vagy mezítláb tanultok , gyakoroltok - azokat megtudnátok (vagy ha már próbáltad , megtudod ) csinálni magassarkúban , tűsarkúban ( 8-10-12, 12+centisben ) is ??? Mert az oké hogy edzésen az edzőruhában megtanuljátok , de mi van ha az utcán kell (ne kelljen ) alkalmazni a tanultakat és mondjuk 12 centis magassarkúban vagy ??? Oké hogy ha olyan cipőben vagy gyorsan leveszed , de mi van ha olyanban vagy amit nem tudsz levenni könnyen ( szandál , csizma ) ??

Tudnátok ugyanolyan pontosan , jól "verekedni" magassarkúban mint edzésem sportcipőben vagy mezítláb , vagy a magassarkú akadályozna benne ???

Kort és hogy mit sportolsz kérlek írd le .

2014. dec. 19. 15:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem.. egyrészt mindig célszerű kényelmesen öltözködni, másrészt úgy sem rúg senki utcán magasra. Térdet és lágyékot rúgni pedig farmerban is lehet.

Aztán számoljunk azzal is, hogy a karate, kungfu edzések egy jó részén úgysem tanítanak olyat, amit utcán is használni tudnának csajok. (erről olvass az extréms sport kategória kérdései között).

Mondjuk én pasi vagyok, de így látom ezt.

2014. dec. 19. 15:55
 2/16 aikiboxer ***** válasza:
53%

Linda is mindig lerúgta a cipőjét, mielőtt hangos kiaival lerúgott pár bűnözőt. :D

A lányom nem zavartatja magát éppen mi van rajta, folyton rám támad és qrva gyors. :)) De csak ütni tud, mert boxoló. :)

2014. dec. 19. 17:13
 3/16 anonim válasza:
0%
egy újabb perverz na ezért nem járok ilyen edzésre..
2014. dec. 19. 17:25
 4/16 anonim válasza:
hát eléggé necces , max aki nagyon profi annak nem okozhat problémát , de még mindig ott van az hogy kibicsaklik a lába és a bokája . és a tűsarok is kitörhet . szóval szerintem tűsarkúban nehéz ......
2014. dec. 19. 17:35
 5/16 anonim ***** válasza:
Normális önvédelmi edzéseken van olyan, hogy utcai, néha még akár báli ruhában is gyakorolják a technikákat.
2014. dec. 19. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:

A tűsarkút le lehet venni és fegyverként használni.

Hátrány, hogy ennyi idő alatt nemcsak megölhetnek, hanem már erőszakolnak is :(

2014. dec. 19. 21:05
 7/16 anonim ***** válasza:

Amúgy én is a perverz (csajok) miatt nem szeretek edzésre járni :(

De azért gyakorolgatok, mégis a világ egyik legértelmesebb dolga. Pofozkodni kell.

Másik értelmes még a szex, aztán.. kb. ennyi xD

2014. dec. 19. 21:12
 8/16 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Lányoknak csak földharc, semmi más. :)
2014. dec. 19. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Mármint lányoKKAL ;)
2014. dec. 19. 22:45
 10/16 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Meg fiúkkal. :)
2014. dec. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!