Krumplu kérdése:
Sopcsontomat erősítem nem sok sikerrel mit tegyek?
Figyelt kérdés
olyan problémám van hogy 1 hónapja nem jol kezdtem el az egészet,nagy erőböl rugdostam a fát és azota érzékeny... mostanában már nem fáj csak ha megrugok vele valamit akkor viszket... egyébként karatézok... mitől van ez?2014. dec. 16. 18:02
1/8 tkodit válasza:
Csonthártyagyulladást is okozhattál magadnak. Nekem is volt, elmúlt idővel.
3/8 A kérdező kommentje:
hülyeségemtől... vissza csinálni nem tudom
2014. dec. 17. 15:55
4/8 anonim válasza:
Lehet,hogy egy orvostól kéne megkérdezni.
5/8 A kérdező kommentje:
ilyen súlyos???? :00
2014. dec. 18. 21:02
6/8 anonim válasza:
Mi nem értünk hozzá,nem tudhatjuk mi a baj,
7/8 A kérdező kommentje:
mindig megutodik igy meggyogyolni se tud
2014. dec. 19. 14:03
8/8 anonim válasza:
Mi a haverokkal szoktunk szorkaozasbol birkozni / bunyozni ez tokeletes arra hogy levezessuk a stresszt. Nallunk is voltak hasonlo serulesek de hamar elmultak! Azt javasolom amit en is tettem amikor hasonloan jartam mint te hasznalj valamilyen izomlazito vagy husito kenocsot! Mifelenk ott Erdelyben Puterea calului (a ló ereje) neven fut egy jo kenocs amit en is hasznalok de gondolom a Voltarennek is hasonlo hatasa van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!