Ha valaki nem tud biciklizni, attól még a motorozást megpróbálhatja (sikerrel)?
Figyelt kérdés
Kis koromban próbálgattam a biciklit, de nem igen tetszett, de a motorozás eléggé tetszik2013. márc. 22. 13:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem, mivel ez is az is két kerék, és nagyjából ugyanolyan pózban ülsz, ezért meg kell tudnod tartani az egyensúlyodat itt is ott is.
2/9 schocko válasza:
Szerezz egy kamerást a próbakor, és akkor majd sok pézt keresel vele a Youtube-on.
3/9 A kérdező kommentje:
nem vicces
2013. márc. 22. 13:44
4/9 anonim válasza:
ha nem tudsz biciklizni, akkor ne próbálj motorozni ! de mintha nem volna egyértelmû a kérdésed, mert másutt meg azt irod, hogy nem szeretsz biciklizni
5/9 A kérdező kommentje:
Azért nem tanultam meg mert nem szerette, tehát megpróbáltam, de nem tetszett
2013. márc. 22. 13:57
6/9 anonim válasza:
Ha nem tudok 3 almát a levegőben dobálni akkor megpróbálhatom 2 láncfűrésszel?
7/9 Linkoln válasza:
Szia!
Nem egyforma a kettő, és a motrozás a könnyebb.
Kerékpárral te indítod el magad, és az a macerás. Ha felülsz a motorra, lentvannak a lábaid, majd húzod neki, egyszerűen a sebeség egyenesben tart. Kerékpárral pedálozni kell, és lassú, és dőlöngél a súlypontod. Motorral könnyű. Mész pár kört, párszor megálsz és már megy. (Olyan szinten hogy állva maradj)
8/9 anonim válasza:
motorral is dülöngél a súlypont, a kormány apró mozdulataival tartod az egyensúlyt. aki nem tud biciklizni, az előbb tanuljon meg, mert egy bicikliben sokkal kisebb kárt tud tenni, mint egy motorban, meg persze magadban.
9/9 anonim válasza:
Előbb tanulj meg kerékpározni, meglátod örömöd leled abban is, de főleg azért, hogy minél kisebb mértékben veszélyeztess másokat!
Forgalomban a kerékpár sem játék, de a motorkerékpár főleg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!