Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha valaki nem tud biciklizni,...

Ha valaki nem tud biciklizni, attól még a motorozást megpróbálhatja (sikerrel)?

Figyelt kérdés
Kis koromban próbálgattam a biciklit, de nem igen tetszett, de a motorozás eléggé tetszik

2013. márc. 22. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem, mivel ez is az is két kerék, és nagyjából ugyanolyan pózban ülsz, ezért meg kell tudnod tartani az egyensúlyodat itt is ott is.
2013. márc. 22. 13:34
 2/9 schocko ***** válasza:
58%
Szerezz egy kamerást a próbakor, és akkor majd sok pézt keresel vele a Youtube-on.
2013. márc. 22. 13:43
 3/9 A kérdező kommentje:
nem vicces
2013. márc. 22. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tudsz biciklizni, akkor ne próbálj motorozni ! de mintha nem volna egyértelmû a kérdésed, mert másutt meg azt irod, hogy nem szeretsz biciklizni
2013. márc. 22. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért nem tanultam meg mert nem szerette, tehát megpróbáltam, de nem tetszett
2013. márc. 22. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem tudok 3 almát a levegőben dobálni akkor megpróbálhatom 2 láncfűrésszel?
2013. márc. 22. 14:03
 7/9 Linkoln ***** válasza:
48%

Szia!

Nem egyforma a kettő, és a motrozás a könnyebb.

Kerékpárral te indítod el magad, és az a macerás. Ha felülsz a motorra, lentvannak a lábaid, majd húzod neki, egyszerűen a sebeség egyenesben tart. Kerékpárral pedálozni kell, és lassú, és dőlöngél a súlypontod. Motorral könnyű. Mész pár kört, párszor megálsz és már megy. (Olyan szinten hogy állva maradj)

2013. márc. 22. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
motorral is dülöngél a súlypont, a kormány apró mozdulataival tartod az egyensúlyt. aki nem tud biciklizni, az előbb tanuljon meg, mert egy bicikliben sokkal kisebb kárt tud tenni, mint egy motorban, meg persze magadban.
2013. márc. 22. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Előbb tanulj meg kerékpározni, meglátod örömöd leled abban is, de főleg azért, hogy minél kisebb mértékben veszélyeztess másokat!

Forgalomban a kerékpár sem játék, de a motorkerékpár főleg nem!

2013. márc. 23. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!