Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Megigértem a fiamnak, ha meg...

Megigértem a fiamnak, ha meg lesz a nyelvvizsgája akkor azt valamilyen etxrém dologgal megünnepeljük ami maradandó emlék. De hol vannak ilyen helyek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 22:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásért, extrémet akartam írni.
2010. febr. 13. 22:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mit szeretnél, milyen extremitást?

Mondjuk extrém hegymászást, vagy csak egy extrém országot, esetleg vadvízi evezést, vagy valami mást?

2010. febr. 13. 22:58
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Luxusbordély
2010. febr. 13. 23:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ejtőernyőzés, siklóernyőzés, falmászás, ha szereti a forma 1-et egy belépő a magyar nagydíjra :)

20/l

2010. febr. 13. 23:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Én olyasmire gondoltam, megírhattam volna csak nem mertem, hogy kötéllel hídról leugrani/ van más neve is/ vagy akár egyet ejtőernyőzni de ballonnal repülni is nagyon tetszene a dolog.Luxusbordélyt meghagyom neki.
2010. febr. 13. 23:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, milyen nyelvből fog vizsgázni. A helyedben elvinném olyan országba, ahol a tanult nyelvet anyanyelvként beszélik. Én már az ötödik nyelvnél tartok, és nagyon motivál, hogy a sikeres vizsga után mindig megajándékozom magam egy utazással. Szerintem ennél odaillőbb ajándék nincs!
2010. febr. 13. 23:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az bungee jumping. De az utolsóé nagyon jó ötlet, feltéve ha szeret utazgatni!
2010. febr. 13. 23:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Angol a nyelv. Semmi flanc.Londonon már én is gondolkoztam.Lehet, hogy a névnapjára meglepem vele.Annyi fiatal utazik a világban.Tapasztaltabbak.Jó rájuk nézni.Mert eddig a tetkó volt a szint meg a koncertek. Az kellet ha valai sikerült.Valamivel mindig ösztönözni kell, mert a tanulásért nincs oda.Körül nézek az utazás terén.
2010. febr. 14. 00:10
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Mivel ösztönzöd majd,ha elkezd dolgozni? Ne azért tanuljon,mert extrém dolgot kap ajándékba,hanem azért,mert ez a kötelessége !Az életben sem fogja senki megajándékozni,ha a kötelességét teljesíti !Így csak egy elkényeztetett,önállótlan,mindig elégedetlen felnőtt lesz belőle.
2010. febr. 14. 06:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
kár volt előre megmondani neki a meglepit..de ha már így alakult,én is az utazásra voksolok.
2010. febr. 14. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!