Megigértem a fiamnak, ha meg lesz a nyelvvizsgája akkor azt valamilyen etxrém dologgal megünnepeljük ami maradandó emlék. De hol vannak ilyen helyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 22:31
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
Hát ez fura, nekem is lesz nyelvvizsgám, és nem azért csinálom, h kapjak cserébe valamit, hanem azért, hogy meglegyen...
13/16 anonim válasza:
Ne is haragudj, de egy nyelvvizsga nem egy akkora eresztés, hogy ezért már utazást kéne adni... Komolyan nem irigységből mondom, de mondd meg őszintén, mi értelme van ennek? Mert ha már teszemazt inkább lediplomázott vagy leérettségizett volna, azt mondanám, hogy hát igen, az tényleg kemény munka, de egy középszintű nyelvvizsga messze nem a világ 8. csodája...
14/16 anonim válasza:
Szerintem meg nincsen azzal semmi baj, hogy ha egy szülő úgy látja, hogy a fia egy kis ösztönzéssel sokkal többre viszi, pláne ha meg is teheti! Az ejtőernyőzést és ilyeneket én is valami nagyobb eseményre hagynám (amikor haverokkal mehet), de valljuk be mondjuk egy hosszú hétvége Londonban már igazán nem nagy dolog, majdnem kijön annyiból mint egy ballonozás, vagy ejtőernyőzés. Tegyük hozzá, sokkal sokkal hasznosabb is. Én 18. születésnapomra egy svédországi utat kaptam, és rengeteget önállósodtam tőle. Ilyen helyzetekben a "gyerek" hirtelen kénytelen felnőni és talpra állni, neki kell szállást intézni, megértetnie magát, és hihetetlenül nagy sikerélmény ha mindez sikerül is. Szóval én én vagyok, de mindenképpen az utazást választanám! :) 19/L
15/16 anonim válasza:
Menjetek el a parizsi Disneyland-ba! Neked is mint felnottnek nagy elmeny lesz! Nagyon jo.
16/16 anonim válasza:
Hát igen! Az utazásnak nincs párja, viszont Visegrádon van kötélpálya, nyáribob , stb... nem tudom hogy ez neki mennyire extrém, de akár egy szigetbelépő is jó lehet :)
Talán a legextrémebb ha elküldöd dolgozni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!