Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Decemberben az ünnepek alatt...

Decemberben az ünnepek alatt milyen helyek vannak ahol meg lehet szállni? Hol lehet utánanézni ilyen lehetőségeknek?

Figyelt kérdés

Szingli férfi ember vagyok és eldöntöttem, hogy most kivételesen a 2014-es ünnepek alatt nem kívánok itthon tartózkodni a szülőkkel. Nem hiányzik a nagy ünnepi felhajtás meg a bonyodalmak a rokonokkal.

Egyszerűen nyugalomra vágyom távol a gondoktól. Esetleg lenne valami szép nyugodt vidéken szálláshely ilyen alkalomra, szoktak kiadni erre az időszakra?

2014. okt. 5. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Kimondottan ünnepekre fenntartott szálláshely bizonyára nincs, de vannak csendes, kisvárosi szállodák, amelyek megfelelnek ilyen célra. Bár szilveszteri dinom-dánom ott is lesz...
2014. okt. 5. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy van szálláshely, mint bármikor máshol. Nem is értem a kérdésedet.

booking.com - keress valamit, foglald le, és kész.

2014. okt. 5. 14:07
 3/3 anonim válasza:
Biztos találsz, hiszen majdnem minden utazási iroda szervez is karácsonyra utakat pl. belföldön vidékre. szallas.hu-n is érdemes nézegetned
2014. okt. 7. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!