Decemberben az ünnepek alatt milyen helyek vannak ahol meg lehet szállni? Hol lehet utánanézni ilyen lehetőségeknek?
Figyelt kérdés
Szingli férfi ember vagyok és eldöntöttem, hogy most kivételesen a 2014-es ünnepek alatt nem kívánok itthon tartózkodni a szülőkkel. Nem hiányzik a nagy ünnepi felhajtás meg a bonyodalmak a rokonokkal.
Egyszerűen nyugalomra vágyom távol a gondoktól. Esetleg lenne valami szép nyugodt vidéken szálláshely ilyen alkalomra, szoktak kiadni erre az időszakra?
2014. okt. 5. 12:44
1/3 anonim válasza:
Kimondottan ünnepekre fenntartott szálláshely bizonyára nincs, de vannak csendes, kisvárosi szállodák, amelyek megfelelnek ilyen célra. Bár szilveszteri dinom-dánom ott is lesz...
2/3 anonim válasza:
Ugyanúgy van szálláshely, mint bármikor máshol. Nem is értem a kérdésedet.
booking.com - keress valamit, foglald le, és kész.
3/3 anonim válasza:
Biztos találsz, hiszen majdnem minden utazási iroda szervez is karácsonyra utakat pl. belföldön vidékre. szallas.hu-n is érdemes nézegetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!