Kezdőoldal » Utazás » Európa » A Kanári szigeteken belül...

A Kanári szigeteken belül hová utazzunk decemberben?

Figyelt kérdés

Lanzarote, Tenerife,Gran Canaria

Melyiket ajánlanátok és miért?

2013. szept. 28. 16:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
Gran Canaria a legjobb tapasztalataim alapján.
2013. szept. 28. 17:04
 2/11 A kérdező kommentje:
És miért?
2013. szept. 28. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Tenerife...olcsóbb Gran Canariától, kicsit közelebb is van és nagyobb sziget. Ja, és csodás!!!
2013. szept. 29. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha nem voltál még, teljesen mindegy melyik szigettel kezded. Mindegyik nagyon hasonlít a többihez abban, hogy csuda jó időtök lesz, egyforma nyaraló és szálloda komplexumokat fogsz találni, és az óceán is csodálatos.

Ezen kívül minden sziget egy kicsit más, az egyiken ott a Teide, a másikon csodálatos a homokos sivatagos strand, a harmadik érintetlenebb, nyugodtabb...

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, oda menj, ahova kényelmes a csatlakozás, és olcsó a jegy. Jövőre meg majd mész egy másikra...

A lejutás költségében és az átszállásos várakozási időkben elég nagy eltérések vannak. Találsz majd szigetet, ahova 100 euró alatt nem lesz csatlakozás, és van olyan is, ahova 30 euró egy jegy. Lesz olyan sziget, ahol egy napot szobrozhatsz átszállás előtt egy reptéren, és lesz olyan is, ahol ideális a várakozási idő.

De mondom, mindegyik nagyon klassz hely

2013. szept. 30. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Utazási irodán keresztül mennénk, nekik pedig van közvetlen járatuk mindhárom úticélra. Úgy néztem, hogy Lanzarote a legolcsóbb ezek közül. Azt tudom, hogy jó idő van télen is, de napozásra és strandolásra is elég meleg van decemberben?
2013. okt. 1. 14:00
 6/11 anonim ***** válasza:
decemberben van amúgy elvileg pont a főszezon, 30 fok van akkor is, nyáron pedig 40.
2013. okt. 21. 18:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés nem az, hogy melyik sziget jobb mint a másik, hanem hogy miért nem vágsz neki magad?! Főleg most, hogy nagyon olcsón le lehet menni ha megveszed külön e repjegyet és választasz mellé egy szállást.
2013. okt. 21. 20:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Az a nagyon olcsó mit jelent? Mert én keresgéltem repjegyeket és nem találtam olcsón. Ráadásul fél napot utazhatok, ellenben az utazási irodának van közvetlen charter járata. Plusz ha magam szervezem az utat, csak a repjegy áráért egy utazási irodánál repjegyet és szállást (4 csillagos szállodáról beszélek) is kapok. Na meg persze ott a szállodai transzfer is, ami nem egy hátrány, ha van. Van, ahol még az all inclusive ellátás is belefér. Nagyon jó ez a csináld magad dolog, de ebben az esetben nem látom kifizetődőnek.
2013. okt. 24. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy decemberben van a főszezon, mivel ez a hely van a legközelebb, ahol elfogadható az idő még télen is. Viszont én az éves statisztikákból azt szűrtem le, hogy decemberben csak 22 fok van napközben és 15 éjszaka. Tényleg ilyen idő lenne? Mert a 22 fok nekem nem annyira starndolós idő.
2013. okt. 24. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Az csak átlag homérséklet. Az óceánnál 30 fok, kicsit feljebb kevesebb és a Teidén megfagysz. Nyugi, fogsz tudni napozni.
2013. okt. 25. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!