SURGOS! Szeretnek utazni Ryanairrel decemberben (20-23). Nemetorszagbol (memmingeni repterrol), Budapestre. Tudna-e valaki segiteni nekem?
Figyelt kérdés
A problemam az lenne, hogy orak ota keresek jaratot, de sajnos semmit nem talalok. Esetleg ha valakinek lenne hasznalhato otlete? Akkor szivesen vennem. Elore is koszonom a segitsegeket.2012. nov. 8. 20:40
1/9 anonim válasza:
Az a járat ment a levesbe, nem fog tudni jegyet venni, mert nincs mire.
2/9 anonim válasza:
Jól mondja az első, onnan nem hogy Ryanair, hanem semmilyen járat nincs...
3/9 A kérdező kommentje:
Hat azt nem mondanam hogy semmilyen legitarsasag nincsen oda, mert ismerosom mult7en erkezett a memingeni repterre Magyarorszagrol.
2012. nov. 8. 22:28
5/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nincs onnan semmilyen járat, hanem hogy Bp-re (közvetlen).
Csak átszállással tudsz eljutni Bp-re.
Mondjuk elrepülsz Berlinbe, és onnan Bp.
Az ismerősöd is biztos elárulja, hogy jutott el oda Magyarországról...
6/9 anonim válasza:
Az lehet, hogy a múlt héten még volt, de mostmár nincs.
7/9 A kérdező kommentje:
Nyilvan azert tettem fel a kerdest, mert informacio hianyban vagyok. Szval a degradalo kommentekre nem vagyok kivancsi.
Igen en is cs atszallassal talaltam, sanos:/. De az nagyon nagy ido kieses lenne.
2012. nov. 8. 22:55
8/9 anonim válasza:
Szerinted mi azért mondjuk, hogy nincs, mert rosszat akarunk neked? Te se találsz, mert nincs. Egyszerűen nincs menetrend szerinti közvetlen járat Budapestre. Lehet, hogy volt, de megszűnt. Nem értem mi ebben a degradáló...
9/9 anonim válasza:
Biztos az ismerősöd November 6-dika előtt utazott memmingen-Budapest között de a Ryanair november 6-án volt utoljára ez a járat mivel beszüntette. Mostantól ha ryanairel akarsz utazni akkor átszállása vagy elmész München Reptérig és onnan Lufthansa tudsz utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!