Decemberben Thaiföldre szeretnénk utazni, azon belül is Kaho lak tetszett meg nekünk, szeretnék infókat gyűjteni?
Én nem voltam Khao Lakon de otthonosan mozgok Thaiföldön.
Szóval megnéztem a wikitravelben hogy lehet oda eljutni.
Bangkokból repüljetek vagy Phuketre vagy Krabira, Phuket egyszerűbb, innét taxi kb 10000 ft.
Utazási iroda vagy egyéni: ha szeretsz ötször annyit fizetni negyed annyi élményért akkor utazási iroda minden más esetben kizárolag egyéni szervezés.
Szállás: én az agodát ajánlom. www.agoda.com
Elöször azonban repjegyet vegyetek a neten pl: Budapest Bangkok, vagy Bécs Bangkok vagy ahova könnyen el tudtok jutni pl Wizzairrel vagy Railjettel. Nezzétek meg a www.pelikan.hu vagy akár a www.orbitz.com vag yhaonló oldalakat dekezdjétek a pelikánnal. Továbbá nézzétek meg a szóba jöhető légitársaságok honlapjait is pl, Turkish, Aeroflot, Ethiad stb.
Bellső repjegy: azt tudtok venni a www.airasia.com oldalon, olcsó megbízható diszkont légitársaság, csomószor utaztam velük.
Mindössze ennyi az egész, nem ördöngösség.
Arra figyeljetek hogy Bangkokban repülőteret kell váltanotok.
Ja és nyelv: Europán kívül a német olyan mintha semmilyen nyelvet nem beszélnétek.
A kevés angol pont elég lesz, Thaiföldön egyszerűbb minden mint itt.
És még valami: én azért egy lonely planet Thailand útikönyvet beszereznék és Bangkoban is eltöltenék pár napot megvan a várázsa, az egyetlen nagyváros amit el tudok viselni.
Elnézést a késői válaszért...Kedves Első válaszoló,rengeteget segítettél,nagyon szépen köszönöm!!!! Ha esetleg lenne még időközben pár kérdésem ,írhatok privát?
Utolsó válaszoló Neked is köszönöm válaszodat, ko samui miért jobb mint khao lak? Írnál pár infót? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!