Ha elmegyek egy olcsóbb apartmanba egyedül pár napra, de napközben ott van velem valaki más is, az gáz? Meg egyébként is honnan tudják, hogy éjszaka 1 fő van ott vagy 2?
Ez sok mindentől függ. Ha az apartman ára nem függ a benne lakók létszámától, akkor a kutya nem fog foglalkozni vele, akár be is jelentheted, hogy ketten mentek.
Ha függ az ár a lakók számától, akkor még mindig kétesélyes. Sok apartmant (főleg horvátoknál, olaszoknál) olyan házban adnak ki, ahol a tulaj is ott lakik. Ilyen eset a napközbeni vendéglátásba nem fog beleszólni, viszont azt nem fogja jó szemmel nézni, ha éjszakára is ott marad valaki. Ahol a tulaj nincs a környéken, hanem irodától kapjátok meg a kulcsot, ott figyelni ugyan senki nem fogja, hogy van-e ott rajtad kívül valaki, viszont az apartman egy személyre lesz bekészítve, ágyneműt, törölközőt neked kell biztosítanod a második főnek.
Köszi a részletes választ.
Igen, láttam olyat is, ahol ugyanannyi volt egy és két főre is. Nem is a pénzről van szó, hanem a második személy adatait nem szeretném megadni... szóval hogy ne tudják, kivel vagyok ott.
"Nem is a pénzről van szó, hanem a második személy adatait nem szeretném megadni... szóval hogy ne tudják, kivel vagyok ott."
Haver! Ez nem az internet, hogy anoním maradhatsz!
Kötelező megadnod az apartmanban lakók adatait a tulajnak, ő meg lejelenti a rendőrségnek!!
Rendőrségnek :D
Pont ezzel foglalkozik a rendőrség, hogy ki mikor hol alszik... :)
15:10,
Utazási irodában vagyok fejlesztő - úgyhogy nem, nem kötelező, nem adják le a rendőrségnek.
Egy foglaló ember neve szükségeltetik, illetve, hogy hány fő megy. A többi a kutyás se érdekli...
Ha már mindenki ilyen okos, akkor tisztázzuk!
Ha pl. Horvátországba mész, akkor KÖTELEZŐEN leadják a rendőrségen az adatokat,
sőt ki kell fizetni az idegenforgalmi adót is naponta és személyenként!
Amennyiben viszont idehaza mész el valami falusi apartmanba, akkor a tulajjal kell megegyezned.
Amennyiben loptak már el tőle valamit, vagy párszor lepusztították az apartmanját, akkor biztosan kérni fogja az igazolványokat!!!
Még kauciót is kiköthet!!
Sir Butcher!
Te meg képezd magad tovább és ne írkálj hülyeségeket, ha nem értesz hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!