Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Maurícius vagy Dominika az...

Maurícius vagy Dominika az olcsóbb?

Figyelt kérdés
Mikor van e két helyen előszezon? Amikor egy kicsit olcsóbb a kirándulás...
2014. jún. 15. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
33%
mauritius te sültparaszt
2014. jún. 15. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez milyen válasz? Csiszolhatnál a szókincseden.
2014. jún. 16. 16:13
 3/3 anonim válasza:
Komolyan, ledobbenek az embereken. Elnezest, hogy ide irok anelkul, hogy erdemi informacioval tudnek szolgalni, mert csak olvasgattam a kerdeseket, a Te kerdesedrol nem tudok semmit, de szinte minden 3. kerdesnel latok egy ilyen kulturalt hozzaszolast. Kerdezem: miert? Ha zavar, hogy rosszul irta, ird oda, hogy bocsi, igy irjak, ha pedig egy ember ertelmi szintje nem terjed ki addig, hogy ertelmes es civilizalt ember modjara tudjon fogalmazni, akkor NE irjon sehova. Nem fogom ezt megerteni soha, csak ertetlenul es ledobbenve allok az emberi butasag elott. Ha en ilyen valaszt adnek, nem lenne pofam ahhoz, jogy meg a masikat nevezzem parasztnak. Nem jut eszebe az senkinek ilyenkor, hogy magat minositi?! Nev nelkul, de igy meg plane nem jatszanam magam, hogy mennyire kemeny vagyok, hogy ugy beszelek emberekkel, ahogy pl. en a kutyammal SE tennem (mondjuk tobbre is tartom az embereknel, es mar tudom miert). Meg egyszer, ne haragudj, hogy ezert ide irtam, de...mindegy, nem minositenem, majd az elet megteszi helyettem.
2014. jún. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!