Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Dominikai Köztársaság- tapaszt...

Dominikai Köztársaság- tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Volt már valaki ott nyaralni/ hosszabb távon? Infókat gyűjteni.

Milyen az életszínvonal? Mennyit lehet keresni átlagosan?

Milyenek az emberek, a környezet, a kimozdulási lehetőségek?

Olyan emberke véleményére és ötleteire vagyok elsősorban kíváncsi, aki volt már ott, de egyéb pozitív jellegű információ is érdekel:))

2014. febr. 17. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt hasznalhato informaciot talalhatsz.

[link]

A lenyeg hogy nehogy osszekeverd Dominikaval.

2014. febr. 17. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt már én is nézegettem:)Igazából olyan oldalt találok nehezebben, ahol átfogóbb, vagy gyakorlatiasabb dolgok vannak, vagy esetleg beszámolók.
2014. febr. 17. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerekkori baratom aki Nyugat-Europaban el oda szokott jarni vakaciora, kozkedvelt hely. O nagyon szereti, szep hely - de o is csak mint turista ismeri. A helyiek - mint a tobbi karibi szigetekbeli - az oda erkezo amerikai udulohajok turistaibol el, azok kiszolgalasa tartja el oket.

Ha vonzanak ezek a szigetek, javaslom gyere el Floridaba es fizess be egy karib szigeteki hajoutra. 7-10 napos jaratokkal Miami kornyekerol indulva viszonylag olcson vegiglatogathatod a legtobb szigetet.

[link]

keress az Eastern Carribean cruise-ra

2014. febr. 18. 04:20
 4/4 kolbászmester ***** válasza:
62%
sok a csöves
2014. márc. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!