Van itt olyan, aki járt már New York-ban, vagy éppen ott él jelenleg?
Mivel nem tudjuk, h milyen ember vagy, ezért nem tudjuk, milyen szempontok alapján akarsz dönteni vagyis, h érdemes-e. ha csak az életérzés miatt mennél oda, akkor szerintem egy rövidebb utazás is elegendő. de ha ott akarsz élni, akkor a zöld kártyán túl első körben súlyosan a zsebbe kell nyúlni.
Ha nem beszéled a nyelvet, akkor esélytelen.
Egyébként, szép és jó , de mivel olyan nyüzsgés van folyamatosan, amit Mo-n nagyon elképzelni sem lehet, ezért Én pl tuti, h huzamosabb ideig nem tudnám elviselni a nagy almát!
volt munkatársam szerint(aki több, mint 3 évig dolgozott kint /nagy %-ban feketén/) 9/11 óta már teljesen más az emberek mentalitása, ami a külföldi munkavállalók megítélését illeti./amin mondjuk nem csodálkozom./ (ő egyébként 9.11 után 3-4 hónappal jött haza.)
szerintem hirtelen fellángolásból fölösleges ekkora rizikót vállalni.
és ne Carrey Bradshow vagy Ted Mosby legyen a példa. /bár nem tudom, h milyen munkában gondolkodsz./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!