Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A Barmoral nevű szivar is...

A Barmoral nevű szivar is igényel humidort (többi lent)?

Figyelt kérdés
3 hete vásároltam egy nagyobb mennyiséget ebből a szivarból. Nem lettek kibontva és nem humidorban tároltam. Az elszívása mégis fenséges volt. Kiszáradt, de így is ilyen jó, vagy nem tudom. Szükséges e egyáltalán humudor, vagy nem értem, ez így nekem magas. Tudna valaki segíteni?

2014. jún. 14. 17:43
 1/3 A kérdező kommentje:

link:

[link]

2014. jún. 14. 17:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Fontos lenne, mert tetszik a szivarozás és ha nem kell humidor, akkor nem veszek.
2014. jún. 14. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, ez a szivar igényli a humidort. a szivaros.blog.hu -n ugye jobb oldalt van a szivar kínálat, lebontva, szivartár, száraz szivarok, rövid szivarok, szivarkák. a száraz szivarok és a rövid szivarok azok amelyek nem igényelnek humidort, ami az elején van azok mind. Tény, hogy finom tud lenni egy szivar humidálás nélkül eleinte én is úgy szívtam, de sokkal sokkal jobb ha megfelelően van tárolva.
2014. jún. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!