Bécsben melyik a lehető legolcsóbb szállás?
Szép napot kívánok!
A párommal két éjszakára szeretnénk Bécsben megszállni. Erdberg-ben tesz le bennünket a busz, a metró megállójának a közelében.
Tudna valaki ajánlani nekünk a közelben egy olcsó szállást? A lehető legolcsóbb szállásra szeretnénk menni. A szálláson való tartózkodás csak az alvásból állna, tehát sem a luxus, sem semmilyen szolgáltatás nem számít.
Kinéztünk egy elfogadható áron lévő kempinget is, csak oda kicsit sokat kellene metrózni, viszonylag messze van az esti metrózáshoz. A 2. este lesz egy koncert, amire szeretnénk elmenni, de nem tudom, mikor lenne vége. Eleve este 7 órakor fog kezdődni, és nem tudom, hogy mennyire veszélyes az éjszakai metróközlekedés odakint Bécsben, na meg hogy a kemping bezárja-e éjjelre a kaput, ha igen, akkor volna-e portás, aki beenged.
Ebből a szempontból volna jobb egy olcsó szállás, diákszálló, vagy valami ehhez hasonló a belvárosban, ezért is érdeklődöm.
(Tesómmal, amiket találgattunk az interneten szállásokat, azok mind hotelek voltak, és nagyon-nagyon drágák voltak. Ezért is gondoltam, hogy megkérdezem, hátha volt valaki hasonló helyzetben, illetve hátha valaki szerencsésen kifogott egy olcsó helyet.)
Nehéz dolog, mivel nem írtál dátumot. Az ár pedig köztudomásúlag ettől is függ (február közepén más az ára, mint Húsvétkor).
Tájékoztatásképpen: éppen most, a legolcsóbb 100 euro/2 éj.
Július legelején mennénk.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!