Ha New York ba akarunk menni az egesz csalad (4) akkor mennyibe kerul a repulo jegy meg a szallas hol a legolcsobb es az mennyibe kerul?
Most olvasd el még egyszer a kérdésedet, és gondolkodj el azon, hogy szerinted van-e értelme, megadtál-e minden szükséges információt a válaszhoz...
1. Mennyi időre mennétek?
2. Milyen célból mennétek?
3. Milyen szállásra mennétek?
stb., stb., stb...
Mik az igények?
Egyszerüen nyiss meg egy utazási iroda oldalát írd be new york és hány személy stb... már meg is van a válasz. egy kb árat mindenképpen kapsz.
én 4 före minimum ár 1M Ft + költöpénz.
repjegy.hu a repülőjegynek, és
booking.com a szálláskeresésnek,
utazási irodák drágák.
repülőjegy kb 200-250/fő oda vissza, szállás pedig 2-300ezer /hét egy jobb szállodában.
Expedia.com, nemcsak repjegyet de szallast es berautot is tudsz foglalni es ha egyben foglalod az egeszet, akkor irto olcso. (minimum angol tudas szukseges az oldal hasznalatahoz)
En mindig ezt hasznalom, legutobb szallast meg kocsit foglaltam egyben es kb. 60 dollart sporoltam (utana neztem mas oldalaknak is es kb. 50-60 dodoval lett volna tobb ha kulon szallas / kulon kocsit foglalok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!