Bécsben melyik a lehető legolcsóbb szállás?
Figyelt kérdés
Bécsben tervezek dolgozni, viszont a munkáltató nem fizet szállást, illetve nem is tud segíteni a szállásban. Melyik lenne a lehető legolcsóbb szállás? Hallottam kollégiumról is hogy az olcsóbb, de nem tudom hogy az csak diákoknak van-e fent tartva, hisz vannak helyek ahol nem csak diákoknak. Valaki erről tud valamit? Illetve bármilyen ötlet érdekel, lényeg hogy a lehető legolcsóbb legyen a szállás.2013. nov. 9. 12:32
1/2 anonim válasza:
Szerintem a legolcsóbb ha csak egy szobát bérelsz valahol. Csatlakozz "magyarok Ausztriában, magyarok Bécsben, stb" FB csoportokhoz, ott biztos tudnak segíteni hogy hol érdemes körülnézni, lehet hogy szállás is van épp.
2/2 anonim válasza:
Ha tartósan ott tartózkodsz, de azért rendszeresen hazajársz Magyarországra, azaz nem az egész életedet éled a szálláshelyen, akkor legolcsóbb egy szoba egy olyan lakásban, ahol többen laktok.
Vannak ilyen fórumok stb., ahol a kint élők kommunikálnak, fuvarokat szerveznek maguknak stb.
Ez talán a legnépszerűbb (apróhirdetésekkel, fórummal): wungarn.at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!