A siófoki Hotel Ibizával van valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Sajnos nemigen találtam aktiv fórumot ezügyben, pedig rengetegen vagyunk károsultak. Javaslatom: aki még nem tette meg, tegyen feljelentést. Több helyről kértem tanácsot, állitólag a pénzünk visszaszerzésének legegyszerübb módja: fizetési meghagyást kérni közjegyzőtől. Egyszerübb, mint a peres eljárás, a lényeg, hogy a bizonyitékoknak elég erősnek kell lenniük. Ezt mondjuk megtámadhatják, de nem sok értelme van, mert polgári peres eljárássá alakul az ügy. Állitólag ilyen egyértelmü eseteknél lehet kérni pártfogó ügyvédet és ilyenkor nem vizsgálnak jogosultságot. Sajnos én nem tudtam elmenni, mert tőlünk nagyon messze van, és pici gyerkőcökkel vagyok itthon. Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy egy fillér nem sok, annyi sincs a bankszámlájukon.
Arra gondoltam, hogy a facebookon nyitnék egy zárt hotel ibiza károsultak csoportot, ahol naprakészen tudnánk információt cserélni. Sajnos, amig nincs más tag, a csoportot nem tudom létrehozni, de aki csatlakozna egy közös perhez (ügyvédhez), vagy csak információt szeretne megtudni, keressen meg priviben és ha van rá érdeklődés, akkor elinditom a csoportot.
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy legtöbben hol tettetek feljelentést, mivel nem elszigetelten szeretnék élni ezzel a lehetőséggel.
Köszi a választ előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!