Handrea8001 kérdése:
A siófoki Hotel Ibizával van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Kuponos oldalon régebben vettem a szálláskupont ebbe a hotelbe, és még 3 hét, mire mennénk. Időről időre rákeresek, van-e már róla valami infó, hiszen elvileg aug. 1.-én nyitott. Itt láttam is a google-ban egy kérdést, de ha rákattintok a hivatkozásra, nem nyitja meg...kitörölte valaki? A hotel? Valaki ugyanis negatívnak tűnő történetét osztotta meg benne, a google-ban olvasható kezdő mondatok alapján (azért írom le, hogy mást ne tudjon csőbe húzni...). Kérem, aki ezt írta anno, vagy bármit tud a hotelről, írjon ide vagy privit, meg erősen aggódni kezdtünk...Előre is köszi!2013. aug. 5. 13:43
21/53 anonim válasza:
Én már augusztus eleje óta "balhézok" velük, hiába!! Felajánlottak már nekünk is egy csomó lehetőséget, megköszöntük és kértük a kupon árának azonnali visszatérítését. Sem fenyegetésre, sem szép szóra nem történik az ígérgetésen kívül semmi.. Csak én ezt már meguntam.
Mi még nem kaptunk olyan levelet, hogy nem adnák vissza a pénzt, vagy csak decemberben.. De mik vagyunk mi? Jótékonysági bankok? Ha addig ülnek a pénzünkön, akkor szép hitelhez jutottak méghozzá kamat nélkül..
22/53 anonim válasza:
Nekem annyit írtak egy mondatban hogy várjak akkor decemberig és majd akkor adjak be visszatérítési kérelmet. Ezt nem szabad hagyni, sokunk pénze ott van náluk, valamit kell tenni.
23/53 anonim válasza:
Miért kellene dec.-ig várni? Hol van most a pénz? Kártérítési pert kell a nyakukba zúdítani.
24/53 anonim válasza:
Nekünk a legutolsó levelükben azt írták, hogy szept. 2-ig utalnak.
25/53 anonim válasza:
Ezek mindenkinek más hazugságot írnak. Rájuk kell bizony zúdítani egy pert, hogy rájöjjenek nem lehet játszadozni az emberek pénzével...
26/53 anonim válasza:
Van még valaki akinek nem küldték vissza a pénzét?
27/53 anonim válasza:
Többünknek nem utalták még mindig vissza....
28/53 anonim válasza:
Nekem sem utalták át! Pedig azt ígérték Szeptember 2-ig mindenkinek visszautalják!
29/53 anonim válasza:
Az ígérgetés,meg a hazudozás jól megy nekik.
30/53 anonim válasza:
A kuponos cégtől kell a pénzt visszakérni, hiszen ők csak akkor adják oda a pénzt "ezeknek" ha már a kupont beváltottuk. Most is hirdetnek Siófokra és ott az van irva, hogy abban az esetben ha a cég nem tud teljesiteni visszajár a pénz. Én az alkupontól vettem a kupont ők azt mondták visszautalják, de most állitólag várják az OTP visszaigzolását a kifizetésről. Ha megjön a pénz irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!