Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Swiss Halley szállás - vélemény?

Swiss Halley szállás - vélemény?

Figyelt kérdés

A Swiss Halley-n szeretnék szállást foglalni, erről szeretnék véleményt megtudni. Valaki már foglalt szállást rajtuk keresztül? Mi volt a tapasztalata?

Tudom, hogy máshol már volt hasonló kérdés, de ott az MLM-ről volt szó, az meg engem nem érdekel.

2012. szept. 18. 12:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Síutat is lehet már foglalni, akár Halley Holiday voucherrel. Az lesz a következő :)
2012. dec. 19. 10:06
 22/26 A kérdező kommentje:

Kellemes karácsonyi meglepetés a Swiss Halley keresője által: karácsony második napján még tudtunk foglalni szállást szilveszterre 5 éjszakára Firenzébe.

Szuper volt, köszönjük, Swiss Halley

2013. jan. 4. 15:47
 23/26 anonim válasza:
34%
Ebben az a legrémisztőbb, hogy 2, 3, de nem több mint 4 ember fikcióit olvashattuk. Köszönjük! Én nem szeretnék olyan céggel utazni, amely mögött egy piramisjáték pénze van.
2013. jan. 20. 23:05
 24/26 Csucsu13 válasza:

Nézd meg ezt az oldalt. Itt találsz tippeket is, mikor és hova érdemes utazni.

www.swisshalleyvelutaztam.com

Akinek meg problémája van azzal, hogy ez "piramis", de maradjunk annyiban, hogy Network Marketing, azaz a direkt reklámért az kap pénzt, aki reklámozza a céget és új felhasználót hoz, semmi gond! Nem kötelező használni a felületet. Menjen, utazzon máshol és drágábban. Vagy örüljön, mint én a kedvezményeinek és az egyéb szolgáltatásoknak, pláne a garanciának. Köszönöm szépen. Valahogy nem szúrja a szemem, hogy az ismerősöm, egyben jó barátom kapott a cégtől jutalékot, amiért engem bevitt a rendszerbe. Még örülök is neki. Jelentkezzen, kinek szúrja ez a szemét? Jó mazsolázást a kérdezőnek! Van egy pár sztori. :)

2013. febr. 14. 00:18
 25/26 anonim válasza:

Kedves Swiss Halley!

Én Dél-Georgiára szeretnék utazni egy hétre. Háromszáz dollárból ez kijön?

2013. febr. 17. 10:58
 26/26 anonim válasza:

Szia!

Szamomra nem egyertelmu, hogy miert is lepne be barki ebbe a strukturaba. Befizetsz egy csomo penzt azert, hogy szallashelyet keress magadnak. Mas oldalakon megteheted ugyanezt ingyen, galibamentesen azelkul, hogy orakon at tanulmanyoznad a szerkezeti strukturat.

Es szerintem nem is eri meg. De persze ez csak az en nezopontom.

A tagsag arat (voucher) ugye lenyaralhatod azaz beszamitjak egy szallasfoglalasba. viszont ha megnezed azt a szallast mas portalokon akkor sokkal olcsobban megtalalod. En rakerestem tobb adott idopontban kulfoldi szallodakra kulonbozo ido intervallumokban es a voucher+rafizetes az mindig sokkal dragabbra jon ki mint az adott idoszakra a szallas ara mas oldalakon lasd pl trivago (ami 207 online szallashelyrol gyujti ossze a legolcsobb ajanlatokat) Ha belegondolsz akkor annal az arnal ami gyakorlatilag a legnagyobb online szallaskeresok kozul listazza a legolcsobbat, nem nagyon tudsz olcsobbat plane nem 50%-al.

A lenyek, hogy a kartyadij+regisztracios dij+ regisztracios dij (voucher) amit befizettel azt lenyaralhatod voucherert vagy voucher+penzert de a voucheres vasarlasnal a megadott ar az tobbre jon ki mint amennyibe a szallasod kerulne ha a booking.com-on vagy trivago-n megnezed ugyanazt a szallast.

Ha ezen felul meg keresel szallast az oldalukon az neha olcsobb mint mashol 5-10 dollarral de amit a voucher-el nyaralsz az annyival dragabb a piaci arnal, hogy az 5-10 dollarral olcsobb tobbi szallasod az eltorpul a masik osszeg mellett.

En emiatt nem leptem be mert az ember hanyszor szall meg szallodaban 2-3szor max 1 evben. Ebbol 1ert annyival tobbet fizettem, hogy amit nyerek a masik 2n az meg mindig veszteseg...

2013. dec. 4. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!