Swiss Halley szállás - vélemény?
A Swiss Halley-n szeretnék szállást foglalni, erről szeretnék véleményt megtudni. Valaki már foglalt szállást rajtuk keresztül? Mi volt a tapasztalata?
Tudom, hogy máshol már volt hasonló kérdés, de ott az MLM-ről volt szó, az meg engem nem érdekel.
Kellemes karácsonyi meglepetés a Swiss Halley keresője által: karácsony második napján még tudtunk foglalni szállást szilveszterre 5 éjszakára Firenzébe.
Szuper volt, köszönjük, Swiss Halley
Nézd meg ezt az oldalt. Itt találsz tippeket is, mikor és hova érdemes utazni.
www.swisshalleyvelutaztam.com
Akinek meg problémája van azzal, hogy ez "piramis", de maradjunk annyiban, hogy Network Marketing, azaz a direkt reklámért az kap pénzt, aki reklámozza a céget és új felhasználót hoz, semmi gond! Nem kötelező használni a felületet. Menjen, utazzon máshol és drágábban. Vagy örüljön, mint én a kedvezményeinek és az egyéb szolgáltatásoknak, pláne a garanciának. Köszönöm szépen. Valahogy nem szúrja a szemem, hogy az ismerősöm, egyben jó barátom kapott a cégtől jutalékot, amiért engem bevitt a rendszerbe. Még örülök is neki. Jelentkezzen, kinek szúrja ez a szemét? Jó mazsolázást a kérdezőnek! Van egy pár sztori. :)
Kedves Swiss Halley!
Én Dél-Georgiára szeretnék utazni egy hétre. Háromszáz dollárból ez kijön?
Szia!
Szamomra nem egyertelmu, hogy miert is lepne be barki ebbe a strukturaba. Befizetsz egy csomo penzt azert, hogy szallashelyet keress magadnak. Mas oldalakon megteheted ugyanezt ingyen, galibamentesen azelkul, hogy orakon at tanulmanyoznad a szerkezeti strukturat.
Es szerintem nem is eri meg. De persze ez csak az en nezopontom.
A tagsag arat (voucher) ugye lenyaralhatod azaz beszamitjak egy szallasfoglalasba. viszont ha megnezed azt a szallast mas portalokon akkor sokkal olcsobban megtalalod. En rakerestem tobb adott idopontban kulfoldi szallodakra kulonbozo ido intervallumokban es a voucher+rafizetes az mindig sokkal dragabbra jon ki mint az adott idoszakra a szallas ara mas oldalakon lasd pl trivago (ami 207 online szallashelyrol gyujti ossze a legolcsobb ajanlatokat) Ha belegondolsz akkor annal az arnal ami gyakorlatilag a legnagyobb online szallaskeresok kozul listazza a legolcsobbat, nem nagyon tudsz olcsobbat plane nem 50%-al.
A lenyek, hogy a kartyadij+regisztracios dij+ regisztracios dij (voucher) amit befizettel azt lenyaralhatod voucherert vagy voucher+penzert de a voucheres vasarlasnal a megadott ar az tobbre jon ki mint amennyibe a szallasod kerulne ha a booking.com-on vagy trivago-n megnezed ugyanazt a szallast.
Ha ezen felul meg keresel szallast az oldalukon az neha olcsobb mint mashol 5-10 dollarral de amit a voucher-el nyaralsz az annyival dragabb a piaci arnal, hogy az 5-10 dollarral olcsobb tobbi szallasod az eltorpul a masik osszeg mellett.
En emiatt nem leptem be mert az ember hanyszor szall meg szallodaban 2-3szor max 1 evben. Ebbol 1ert annyival tobbet fizettem, hogy amit nyerek a masik 2n az meg mindig veszteseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!