Swiss Halley szállás - vélemény?
A Swiss Halley-n szeretnék szállást foglalni, erről szeretnék véleményt megtudni. Valaki már foglalt szállást rajtuk keresztül? Mi volt a tapasztalata?
Tudom, hogy máshol már volt hasonló kérdés, de ott az MLM-ről volt szó, az meg engem nem érdekel.
tegnap 14:18
Köszönöm, már ez is valami :) Azt nem tudod, hogyan történt a szállás elfoglalása? Kaptatok valami papírt a Swiss halley-től? Vagy a hoteltől?
tegnap 21:44
Köszönöm a tippet! Néztem ott is. Egy konkrét hotel érdekel első körben, az sokkal olcsóbb a Swiss Halley-n keresztül.
Kösz a lehetőséget. Egy ismerősöm már foglalt velük szállást, dicséri őket, de mástól is szretnék hallani valamit.
A kérdésem hogy történik a foglalás, mennyibe kerül és hogyan kapod meg a szállást. Kösz előre
A foglalás menete:
Felmész a swisshalley.com-ra, keresel ahányan ahova amikor szeretnél menni. Kiválasztod, kitöltöd, fizetsz, és nyomtatsz. Ennyi, elég egyszerű......
Nem értem azt hogy "mennyibe kerül"???? Ha a szállásra érted annyiba, amennyi oda van írva.
A szállást a kinyomtatott papírt bemutatva kapod meg.
Más kérdésed is várom!
Úgy értettem, mennyibe kerül még a feltüntetett szállás árán kívül? Máshol már voltak ezzel kapcsolatban negatív tapasztalataim.
A fizetés hogy történik?
Kösz előre
Fizetned ezen kívül azért kell, amit még igénybe veszel a hotelben és nincs benne az árban. A Swiss Halley honlapján láthatod, hogy mi van benne az árban. Általában van választási lehetőség, hogy mit kérsz.
Fizetni bankkártyával tudsz. Ritkán vásárolok webshopokban, de véleményem szerint ez megegyezik az ott szokásos fizetési móddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!