Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Swiss Halley szállás - vélemény?

Swiss Halley szállás - vélemény?

Figyelt kérdés

A Swiss Halley-n szeretnék szállást foglalni, erről szeretnék véleményt megtudni. Valaki már foglalt szállást rajtuk keresztül? Mi volt a tapasztalata?

Tudom, hogy máshol már volt hasonló kérdés, de ott az MLM-ről volt szó, az meg engem nem érdekel.

2012. szept. 18. 12:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nagyjából világos az infó, kösz. Lenne még kérdés.

Kötelező megadni az utasok nevét? Tehát ha foglalok 4 főre, muszáj foglaláskor megadni a neveket?

Milyen gyakran változnak az árak az oldalon és meddig tartják fent a szobát? Ha látok egy nagyon jó ajánlatot, meddig él?

Egyébként mi a Swiss Halley-ről a véleményed egészében?

2012. szept. 27. 14:29
 12/26 anonim válasza:

Jó kérdések, megfogtál :) Fordított sorrendben válaszolok, úgy érthetőbb lesz.

Swiss Halley vélemény? Elégedett vagyok a családdal együtt, de biztosan nem mi vagyunk a legnagyobb utazók. Egyszer volt egy kisebb problémánk a mi hibánkból a szállás foglalásánál, elintézték.

Az árak változásában nem tudok neked segíteni, én ezt így még nem figyeltem :) A szoba fenntartására vonatkozó kérdést megint nem értem... Az ajánlat szerintem addig él, amíg el nem fogynak az adott áru szobák.

Az utasok nevét a foglaláskor kötelező megadni. És éppen itt vétettünk egyszer egy hibát, amit aztán a Swiss Halley-sek korrigáltak... Ezt nem fejtem ki bővebben ;)

2012. szept. 27. 21:21
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményedet a Swiss Halley-vel kapcsolatba, sokat segítettél. Közben máshonnan is informálódtam meg a swiss halleys honlapot is használgattam, egész jó. Kaptam hírlevelet, jó árak voltak, az egyiket igénybe is vesszük, ha eljutunk odáig. Még nem vagyok teljesen biztos benne.

Egy dolgot még mindig nem értek, a vouchert. Ezért kell fizetni? Mire használható...? Köszi

2012. okt. 2. 22:18
 14/26 anonim válasza:
A választott csomagtól függően kapsz x darab vouchert. A Swiss Halley oldalán találsz egy keresőt, ahol a voucherrel lefoglalható swiss halleys szállások között kereshetsz. A foglalási díj vocherenként 100 dollár teljesen függetlenül attól, hogy milyen szállást foglalsz. Ezt először én sem értettem a Swiss Halleynél, hogy foglalásonként miért fix a 100 dolcsi, gondolom neked is ez volt kérdéses.
2012. okt. 3. 15:42
 15/26 anonim válasza:

Az előző válasz óta megváltoztak a Swiss Halley-nél a voucheres szabályok. Már nem 100 dollár a foglalási díj, hanem Swiss Halley voucher + x dollár.

Voucherekből felhasználhatsz akár többet is egyszerre, de akár egyet is. Mellette pedig max. 150 dollárt kell fizetned, de lehet 0 (!) dollár is.

2012. dec. 15. 14:13
 16/26 anonim válasza:

Kimaradt egy fontos infó:

a Swiss Halley oldalán lévő Halley Holiday keresővel tudsz keresni voucheres szállásokra, az árak úgy indulnak pl. 5 nap 2 fő (például London, Barcelona, Bécsre néztem) 1 voucher + 0 dollártól.

2012. dec. 15. 14:23
 17/26 anonim válasza:
Más is változott a Swiss Halley oldalán, ami jó, hogy a térképen is lehet most már keresni.
2012. dec. 17. 22:04
 18/26 A kérdező kommentje:

Egy kis hezitálás és informálódás után vettem egy utazási csomagot a Swiss Halleynél.

Eddig elégedett vagyok, amit ígértek, azt kaptam. Már az új voucheres szabályokkal vettem igénybe :)

2012. dec. 18. 12:22
 19/26 anonim válasza:

Ha vannak a Swiss Halley voucherrel tapasztalataid, akkor megírhatnád ide is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__373026..

:)

2012. dec. 18. 15:54
 20/26 A kérdező kommentje:

Elég egyszerűen működik a dolog a Swiss Halley-nél: kiválasztod a megfelelő szállást, lefoglalod, kifizeted és kinyomtatod a vouchert. Ez máshol is így működik.

Az a voucher, amit az utazási csomaggal kapsz, az a Swiss Halley oldalán a Halley Holiday keresőben használható fel. Úgy működik minden, mint a sima keresőben, csak ár helyett azt írja ki, hogy x darab voucher + ennyi USD, jó esetben 0 USD :)

Egyébként minden OK volt a saját voucherrel, amit ígértek, azt kaptuk. A hotelben vártak bennünket, szoba OK volt, csak hamar eltelt a holiday ;)

2012. dec. 19. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!