A Nyugati Pályaudvar közelében tudtok ajánlani normális szálláshelyet egy éjszakára?
Figyelt kérdés
Nem ismerem a környéket sajnos. Egy éjszakára kéne szállást foglalnom munkahelyi képzés miatt.tegnap 11:39
2/11 A kérdező kommentje:
Azta de vicces volt. :) Az ilyenek minek böfögnek ide valamit?
Segítséget kér az ember, nem szórakozni jár fel ...
tegnap 11:45
3/11 anonim 

válasza:

Nem. Ott horror árak vannak.
Inkább a metró vagy az elővárosi vonatok vonalán keress valamit kintebb, ami elfogadható áron van.
4/11 A kérdező kommentje:
Az a baj abszolút nem ismerem a környéket. A Nyugatiban fogok leszállni a vonatról és ott a közelben lesz a képzés is. Ezért kerestem volna helyben szállást is, csak nem tudom melyik mennyire megbízható. Az ár nem olyan fontos, a cég állja. Nyilván ne 100 ezer legyen egy éjszaka, de nem is 10 ezerért kell foglalnom.
tegnap 11:57
5/11 anonim 

válasza:

Lényegében bármi jó 1 éjszakára ami 3,8 csillag felett van az 5-ből.
6/11 anonim 

válasza:

Mennyi a keret?
30 ezertőll vannak a normális szállások. A felső határ meg nyilván a csillagos ég.
7/11 Justinianus 

válasza:

Ez a Nyugati mellett van, a Szent István körútról nyílik.
8/11 A kérdező kommentje:
#6: Kb 30 ezertől foglalhatok igen. :)
#7: Köszii! :)) Ez tényleg jól néz ki. Esélyes lehet.
Nézegettem közben én is, vannak egész jó helyek.
Köszi nektek!
tegnap 14:07
9/11 anonim 

válasza:

Én Airbnb-n szoktam foglalni, komplett lakást kapsz, szóval tudsz vacsorát, reggelit is csinálni, ha szeretnél:
10/11 anonim 

válasza:

valamelyik hajléktalan szállón ingyen kapsz ágyat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!