Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Olaszországban (elsősorban...

Olaszországban (elsősorban Rimini) milyen az All Inclusive ellátás? Megéri?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy elég minimálra veszik a dolgot és nem éri meg így foglalni. Akinek van tapasztalata szívesen fogadom őket.
ápr. 6. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Az sehol sem éri meg.
ápr. 7. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Az All Inclusive ott "éri meg" ahol amúgy az egész hely egy putri pl Bulgária, Albánia. Ami kicsit rendezettebb és felkapottabb ott étteremben kajálva olcsóbban jössz ki.
ápr. 7. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A #2 nem igaz. Az all inclusive akkor éri meg, ha nagyjából üdülni (fürdőhelyre) megy az ember, és elsősorban ilyen típusú helyeken, mint például egyes óceáni szigeteken, Egyiptomban, Jordániában stb. a tengerparton. Ebben a műfajban két szempont van, egyik a kényelem (pl. a parton kérsz italt, ételt stb), másik az hogy egész nap igénybe veszed a szolgáltatásokat. Ha közben csillagtúrákat szervezel például magadnak, akkor kifejezetten mindenütt sokkal drágább (mert ki sem tudod használni).

Riminiben biztos, hogy nem vennék ilyent igénybe, mert anélkül sokkal szabadabb az időm, és a kényelem se hozza be az árát. Ott ez kifejezetten kötöttség. Kivéve, ha a napi programod: felkelés, reggeli, napozóágy, ebéd, napozóágy, vacsora, helyben szórakozás, alvás.

ápr. 8. 17:13
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 - Összességében igen, ez lenne a program. Soha nem voltam még úgy nyaralni, hogy végigdöglöttem volna, ki akarom próbálni :D
ápr. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!