Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Megéri fizetni egy tengerre...

Megéri fizetni egy tengerre néző szoba felárat vagy nem? Megéri 4x-os hotel vagy inkább kisebb csillag, esetleg apartman.

Figyelt kérdés
Ugye a legtöbb időt nem töltjük ott...Ráadásul kb 4-500 euróval több , mint egy normál szoba..

#szoba #utazás #szállás #tengerre néző
tegnap 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Ezt szerintem mindenki maga dönti el, a saját nyaralási szokásai és a pénztárcája alapján.

Nekem speciel nem érné meg, de én amúgy is mindig a szálláson spórolok, mert valóban csak aludni szoktunk ott...

tegnap 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Nekem megéri a tengerre néző szoba, és a 4 csillag. Reggel a teraszon kávézni és nézni a tengert, vagy este ott iszogatni, beszélgetni azért sokkal másabb, mintha a másik épületet nézegeted.
tegnap 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Nekem megéri a kilátás.
ma 08:38
 4/5 BeefEater ***** válasza:

Attól függ. Ha a 4-500 EUR különbség a teljes foglalásra, akkor a nyaralás céljától függően megérheti.

Én személy szerint a 4-5 csillagos szállodára szavazok, az apartmanokat nem szeretem. És van, aki meg fordítva gondolja.

Erre nincsen univerzális jó válasz, egyéni preferenciáktól és pénztárcától függ. Azt az opciót válaszd, amelyik neked a legjobb, kívülállók véleménye itt aztán tényleg nem számít.

ma 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyénfüggő, nekem pl nem éri meg.
ma 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!