Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Külföldi apartman, eltortem...

Külföldi apartman, eltortem egy tányért, mi a helyes teendő?

Figyelt kérdés

Utolsó napunk. A szállásadoval már nem találkozunk, kérte, hogy hagyjuk a kulcsot az asztalon.

Ez egy 4 fős apartman, rengeteg tányér van. Az egyik laposbol volt 9, de egyet elejtettem.

Mit kell ilyenkor csinálni? Hagyjak itt 10 eurót a kulcs mellett? Azt sem tudom hogy mennyi egy ilyen tányér.

Bunkó sem akarok lenni.

júl. 30. 00:31
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Fogyóeszköz. Vegyél másikat.
júl. 30. 00:32
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

4000,-Ft egy tányérért?

Benne van apakliban. Fogyóeszköz.

júl. 30. 00:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Reggel indulunk haza. Majd nyilván veszek másikat... Egy mintás tányér, tehát egy készlet része.
júl. 30. 00:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?
júl. 30. 00:40
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Én vagy úgy tennék mintha mi sem történt volna, vagy esetleg írnék 2 mondatot a tulajnak hogy bocs eltört.
júl. 30. 02:02
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Hasonló esetben én azt csináltam, hogy megkerestem, hogy az adott tárgy mennyibe kerül, majd az összeget kp-ben otthagytam és megkérdeztem a tulajt, hogy ez így rendben van-e.

Esetemben egy ikeás bögre volt az áldozat, ami kb. 1€.

júl. 30. 03:57
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Én írnék a szállásadónak,hogy ez történt, bocsi, mivel tehetem jóvá. 99%-ban azt szokták válaszolni rá, hogy rendben vagyunk így, nem tartozom semmivel és köszönik, hogy szóltam.
júl. 30. 07:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Mivel nagyon korán eljottunk (hajnali 5 kor) így írtam neki egy levelet, hogy bocsi eltortem egy tányért és ott hagytam 5 eurót és egy üveg magyar bort. (ezt egyébként is adtam volna, mindig viszünk).

Így a lelkiismeretem tiszta.

Köszi a válaszokat.

júl. 30. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Írj egy cetlit és hagyd ott a tányér árának dupláját.
aug. 7. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szólni illik, mert nem biztos, hogy rögtön észreveszik és a következő vendégnél kellemetlen lehet. Viszont ha csak a tányér árát hagyod ott, az nem negy tétel, de annak utána kell járni, beszerezni, ami nagyobb költség, mint a tányér ára. De az is lehet, hogy azt mondják, hogy hagyd, ne fizess semmit.
aug. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!