Ötletek rövid távú (főleg hetekre bontott)
lakásbérlésre külföldön?
Figyelt kérdés
Olyan oldalakat keresek, mint az AirBnB vagy Booking.com, csak főleg rövid távú bérlésre munka miatt (de hosszabb, mint egy utazás, nem csak egy-két nap vagy egy hétvége), hanem inkább egy-két hét vagy egy hónapnyi időre, viszont legyen olcsóbb, mint 30 napnyi hotelszoba vagy apartman ára.
Vagy esetleg ha bármilyen ötletetek van, ami megoldás lehet erre a helyzetre, nagyon szívesen meghallgatnám őket!
Egy körút lenne kb. 1-1 hét / ország, projektek miatt. A szállás nincs biztosítva, az az én feladatom annak elintézése, csak gondolkozom, hogy mi lenne a legjobb / legolcsóbb megoldás.
2021. dec. 25. 12:35
3/8 anonim válasza:
Értem. Hollandiában élek. Lehet jobban jönnél ki anyagilag, ha innen járnál át Belgiumba és Luxemburgba. A vonatkozlkedes nagyon jó. Airbnb vagy bed & breakfast jellegű szállást nézz. Egy hónapra nagy eséllyel találsz valamit.Bar most covid alatt nem tudom mennyire működnek...
2021. dec. 25. 13:06
4/8 A kérdező kommentje:
Oh, nagyon szépen köszönöm, lehet ez lesz!
A vonatközlekedés milyen áron van?
Ugyanúgy zónatarifás a díjazás, mint itthon?
Amúgy több szabad AirBnB-t is találtam, bár azt is tapasztalom, hogy a jobb hotelszobák ára sokkal olcsóbb.
2021. dec. 25. 13:37
5/8 anonim válasza:
Kilometer díjas, de van elofizetés is. OV kártyával érdemes utazni, az érvényes minden tomegkozlekedesi eszközre Hollandiában. 7 euro a kártya, plusz x összeggel feltöltöd. 20 euro a max összeg, azt levonja becsekkolaskor, aztán a megfelelő összeget visszateszi a rendszer, ha kevesebbet utaltál.
Nem biztos hogy jobban megéri a vonatozás,mert rohadt drága tud lenni.luxemburgban a szállások drágábbak, oda lehet, hogy megéri átjárni, de Belgiumba szerintem nem.
2021. dec. 25. 15:25
8/8 anonim válasza:
Hát pedig sokan járnak át dolgozni és bevasarolni is... De majd megnezi a kérdező, hogy mi éri meg neki jobban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!