Írsz nekem egy olyan helyet Europában ahova eljutottál és azt gondoltad ott helyben, hogy az egy olyan hely a világon amit minden embernek látnia kéne? amit megláttál és megborzongtál. egy rővid indoklást kérek.
Embalse del burguillo, Spanyolország
Gyönyörű, hatalmas tó, egyik oldalán hegyek, másik oldalon óriási homokkövek labirintusa, egy pici, elhagyatott vár az egyik domb tetején a sziklák között elrejtve, tiszta kék víz. Februárban voltam, úszni is lehetett a tóban, plusz bejárni és felfedezni a környéket, néhol kissé kockázatos sziklamászásokkal. Egyik kedvenc helyem lett.
Barcelona. A hangulata, fekvese (tengerpart) nagyon klassz. Azonkivül a Gaudi altal tervezett epületek különlegesek.
Vagy Portugalia, Lissabon vagy Algarve, speedboottal a tengerröl nezve a fantasztikus öblök, sziklaformak.
Szarajevó mindenképp ilyen, remek város, vallási és etikai keveredés, 5 méterenként valami izgalmasba botlik az ember és méltatlanul alulértékelt hely.
Csernobil nem való mindenkinek, de akit kicsit is vonz, az menjen.
Óriások útja Észak-Írországban. Lenyűgözően szép része a világnak.
Killarney. Ha Új-Zélandra nincs pénze az embernek, akkor szerintem ez a legközelebbi ahhoz hasonló élmény.
Moszkva, Vörös tér. Ez talán nem igényel különösebb magyarázatot.
Tiraszpol főutcája. Az Szovjetunió itt felejtett darabja, akit kicsit is vonz Kelet-Európa, ne hagyja ki.
Bármelyik híresebb berlini bulihely. Nem vagyok techno rajongó, de élménynek végtelenül egyedi.
Az Anthony Quinn-öböl Rodoszon. Az egyik legszebb tengerpart Európában.
Isztambul, az egész város, mindenestől, Hagia Sofiaval, kompozással, kávéházakkal, bulinegyedekkel.
A francia riviéra és a környékbeli falvak.
Sorolhatnám napestig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!