Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Airbnb lakás fizetése Klarnával?

Airbnb lakás fizetése Klarnával?

Figyelt kérdés

Szeretnék foglalni egy airbnb-t, és ha részleteiben fizetem ki ez hogyan is működik pontosan? Ugye előszőr fizetek egy bizonyos összeget és utána 2havonta a többit. De amíg nem fizetem ki a teljes összeget, addig ugyanúgy elfoglalhatom a szállást? Vagy csak a teljes kifizetése után?

Bocsánat ha hülye kérdés, de nem vagyok teljesen biztos a folyamatban.

ma 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A 3 részletes fizetés nem 2havonta van, hanem havonta. Tehát foglaláskor, egy hónap múlva, még egy hónap múlva, összesen 2 hónap alatt 3x.

Szerintem ez egy hitel, létrejöhet az utazás a teljes fizetés előtt.

ma 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Hülye kérdés. Miért adnának ki neked valamit, amit nem fizettél ki.

Mellesleg miféle ember vagy, hogy nem vagy képes egyben, vagy az airbnb alap kétlépcsős fizetése szerint kifizetni egy foglalást????

Komolyan mondom.

Szedd össze magad.

ma 17:44
 3/3 BeefEater ***** válasza:

A Klarna egy (nem annyira) bújtatott áruhitel. Ők kifizetik a szállásadót és utána rajtad meg behajtják a tartozást.

Viszont ha Klarnára (vagy egyéb hitelre) van szükséged a nyaraláshoz, akkor szerintem az a fő kérdés, hogy megengedheted-e magadnak a kinézett nyaralást.

ma 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!