Hotel szobában nem illő.
Van ahol van lehetőség egy sarokban szokták mini konyhát,ott nem tiltott.
Alapesetben egy hotelszobában tilos fözni, esetleg tea vagy hasonló megengedett, ha van fözési lehetöség.
Magaddal vitt fözölapon kizárt, hogy megengedett, ha megpróbálod, azonnal kirúgnak.
> Nekem nemrég bélműtétem volt, és sajnos kifejezetten ritka, hogy valahol zöldfűszeres párolt csirkemellett, vagy hasonló tápkáló diétás kaját kapni.
Jobbulást. Viszont itt szerintem az utazás lemondása lett volna a legjobb megoldás.
Ha bemész egy rendes étterembe és ugyan ezt elmondod, akkor biztos vagyok benne, hogy a szakács fog tudni rögtönözni olyan kaját, ami a diétádnak megfelel.
Azon túl, hogy bunkóság, tilos is, úgyhogy készülj arra, hogy azonnal kivágnak érte a hotelból. Sok helyen van füstérzékelő, ami nem csak a dohányzást érzékeli, hanem mást is. Meg aztán hogy fogják kiszellőztetni a hagymás pörköltszagot az alatt a két óra alatt, amijük van a takarításra, mert jön a következő vendég?
Ha főzni akarsz menj olyan apartmanba, ahol van tűzhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!