Ha van rá lehetőség, akkor igen.
Mondjuk nem egy szalontüdőt vagy töltött káposztát :D (az is inkább a saját kényelmetek miatt, nem az illem miatt)
Tehát ha van főzőlap, meg edény, akkor tulajdonképpen hajrá.
Ha nincs valamilyen tűzhely, akkor nem. (És a gőz könnyen beindíthatja a tűzjelzőt.)
Amikor legutoljára ilyenről hallottam, akkor az illetőt kirúgták a hotelből.
Ha valamilyen apartmanhotel, azaz van kialakított konyha/főzőlap akkor természetesen mehet a dolog.
Ha egy sima egyszerű átlagos hotelszoba, akkor felejtős a dolog. Tűzveszélyes és büdös. Úgy fognak onnan kirúgni benneteket, hogy a lábatok nem éri a földet. Plusz ha jól beleissza magát a pörkölt szaga a berendezésbe, fizethetitek a büntető extra takarítási díjat ha azzal el lehet tüntetni a szagot. Ha nem akkor a berendezés cseréjét.
Ezen kívül, ha tényleg képesek voltatok főzőlapot magatokkal cipelni egy hotelba (ami számomra egyébként egyszerűen felfoghatatlan), akkor azzal is számolni kell, hogy ezeknek a szobáknak az elektromos hálózata nem ilyen többezer wattos fogyasztókra van méretezve. Ha túlterhelitek a kábeleket, csináltok egy elektromos tüzet, és leég a ház, az sem lesz utána egyszerű.
Ahogy előttem írták: ha azért utazol valahová, hogy pihenés és szórakozás helyett a szálláson főzzél, miért nem apartmanba mentetek?
A párom jött külföldre tréningre a szakmájával kapcsolatban, a cég intézte, fizette.
Nekem nemrég bélműtétem volt, és sajnos kifejezetten ritka, hogy valahol zöldfűszeres párolt csirkemellett, vagy hasonló tápkáló diétás kaját kapni. Szóval ezért ötlött ez fel bennünk, de megérkezve a szobába számomra sem tűnt életszerűnek bármit elkészíteni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!