Ha egy két fős hotelszobát foglaltam, de csak 1 nevet kellett megadni, minden rendben lesz a becsekkolásnál ha ketten megyünk?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés. De a másik személy adatait úgy láttam sehol nem lehetett megadni, nem kérték. A recepción mondjuk hogy ketten leszünk?2024. jún. 28. 12:34
1/5 anonim válasza:
Rendben lesz!
Nem kell a másik nevet megadni.
2/5 anonim válasza:
A foglalás egy ember nevére szól. Amikor becsekkoltok mindkét vendég adatait meg kell adni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, megnyugodtam!
2024. jún. 28. 13:56
4/5 anonim válasza:
A legtöbb helyen foglaláskor meg kell adni, hogy hány emberre foglalsz - mert pl. a kétágyas szoba egy főre más összegbe kerül, mint két főre. De nevet elég egyet megadni.
Ettől függetlenül szerintem rendben lesz a foglalásod.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg tévedésből állították úgy be. Jelezd és korrigálják. A szállásadói oldalon a vendégem abbban az alapbeállítás az 1 fő, a 2 főhöz állítani kell, valószínűleg ezt felejtették el. Előfordul. Ha odébb van még az utazás, akkor átállíttatod és felviszed, ha meg nem akkor ott helyben fogják rögzíteni. A probléma akkor lenne, ha a foglalás is csak egy főre szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!