Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szállás.hu-n néhány hete...

Szállás.hu-n néhány hete lefoglaltam Balatonon egy panziót. Csak az automatikus e-mail üzenetet kaptam a szallas.hu-tól. Ez így rendben van, vagy azért vegyem fel személyesen a kapcsolatot, hogy minden rendben van-e a foglalással?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor mit szeretnél még?
2021. júl. 18. 23:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Semmit, csak nem tudom ni a szokás. :)

A visszaigazolóban az volt, hogy bankszámlára utaljam el az előleget és az igazolást küldjem el e-mailen, elkültem, de arra sem válaszoltak.

Nem tudom, hogy rákérdezzek, hogy megjött-e, vagy felesleges, szólnának, ha gond lenne.

2021. júl. 18. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az e-mailre nem jött válasz, én rakerdeznek. Biztos ami biztos.
2021. júl. 19. 00:13
 4/4 belapus ***** válasza:

Szerintem néhány hete valamilyen probléma lehetett az oldalnál, mert nekem még visszaigazolást sem küldött.Kapcsolatba léptem a szállással, és ők jelezték, hogy a foglalásom megérkezett hozzájuk.

A legszebb azután történt, miután már hazajöttem.Néhány nap múlva értesített a szállás.hu, hogy hamarosan jön az elindulásom ideje.

Egy későbbi foglalásom már úgy ment, mint régebben.

2021. júl. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!