A fonyódligeti Erzsébet-tábor jurtáiban van-e konnektor, és mennyi?
Egyetemi gólyatáborba fogok menni oda, és ennek a cikknek az egyik képén látom,
hogy ezekben a káprázatosan minimál berendezésű 20 fős emeletes ágyas jurtákban fal helyett csak valami fehér ponyva van, szóval kíváncsi vagyok, egyáltalán van-e konnektor bennük, és ha van, ahhoz mennyi elosztót és hosszabbítót vigyek, hogy mindenki tudjon alváskor telefont (laptopot, elektromos fogkefét stb.) tölteni, és ne is legyen rajta veszekedés...
Olyan válaszokra nem vagyok túlzottan kíváncsi, amik azt vitatják, hogy én miért szeretném ha lenne áram a szállásomon, amiért egyébként nem is olyan kevés pénzt fizetek.
10.
A kísérlet kedvéért, ha neked van kedved velük levelezni, és van ennyi feláldozható szabadidőd, akkor kérdezd meg, köszi! Akkor már azt is, hogy hány darab van, és hogy hol helyezkednek el ezek a jurtákon belül.
Úgy látom, a 10-es válaszolónak csak a szája volt nagy, közben felhívtam az Erzsébet-táborok ügyfélszolgálatát, de (micsoda meglepetés) olyanok ülnek ott, akik személyesen még nem jártak a táborokban :DDDD úgyhogy adott egy mobilszámot, ahol végre valaki olyannal sikerült beszélni, aki konkrétan ott dolgozik a fonyódiban. Az ő válaszából az derült ki, hogy (ellentétben azzal, amit a 2-es és a 3-as válaszoló állít), a jurtákban egyáltalán nincsen konnektor, hanem csak az USB-portok vannak bennük. Konnektorok, amiket használni lehet, csak a mosdókban, a recepción, a közösségi helyiségben, az étteremben, és a nagy rendezvényteremben vannak.
Ha túlleszek a táborozáson, majd beszámolok róla, ki mondott igazat, és rendeződhet ez az égető kérdés!
Szeretnék pontot tenni ennek a mindenkit nagy izgalomban tartó, magammal folytatott beszélgetésnek a végére. Ez azért is fontos, mert az előző hozzászólásom alapján megkérdőjelezhető volna a 2-es és a 3-as válaszoló szavahihetősége, és semmiképp nem szeretném, ha folt esne a becsületükön. Ha valakinek itt folt kell, hogy essen a becsületén, az egyedül a táborban dolgozó gondnok lehet, aki a telefonban letagadta a konnektorok létezését. Amit most leîrok nektek, az a saját szememmel látott Igazság:
A jurtákban vannak konnektorok, de nem szokványos helyen: azt a szekrénykét kell oldalra (vagy fejjel lefelé) fordítani, amibee az USB-s töltőaljzatokat szerelték. Annak az alján 2db szabad konnektorra bukkanhatunk, így pedig a megfelelő mennyiségű magunkkal hozott elosztóval és hosszabbítóval már csak a fantázia szab határt, hogy lézerdiszkót, grillsütödét, fodrászatot, vagy játéktermet rendezünk be a jurtában, ahol aludni úgyis csak kényelmetlenül lehet.
"Úgy látom, a 10-es válaszolónak csak a szája volt nagy"
Nem jártam a 10-es válaszom óta itt, és jó tanácsként annyit mondhatnék, hogy igyekezz kiolvasni a közölt szavak, mondatok értelmét. Kérdésem nem azt jelentette, hogy majd én felhívom őket, hanem azt, hogy szedd már össze magadat, ha akarsz valamit, tégy érte.
Amúgy köszönjük a társulat nevében a felvilágosítást.
13.
Valahogy iszonyú nevetséges ebbe az egész kérdésbe belegondolni. USB jurta, utána hátranyilazós multi a neten, aztán a sámán okostűzzel idézi az ősök szellemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!