Kezdőoldal » Utazás » Szállások » A fonyódligeti Erzsébet-tábor...

A fonyódligeti Erzsébet-tábor jurtáiban van-e konnektor, és mennyi?

Figyelt kérdés

Egyetemi gólyatáborba fogok menni oda, és ennek a cikknek az egyik képén látom,

[link]

hogy ezekben a káprázatosan minimál berendezésű 20 fős emeletes ágyas jurtákban fal helyett csak valami fehér ponyva van, szóval kíváncsi vagyok, egyáltalán van-e konnektor bennük, és ha van, ahhoz mennyi elosztót és hosszabbítót vigyek, hogy mindenki tudjon alváskor telefont (laptopot, elektromos fogkefét stb.) tölteni, és ne is legyen rajta veszekedés...

Olyan válaszokra nem vagyok túlzottan kíváncsi, amik azt vitatják, hogy én miért szeretném ha lenne áram a szállásomon, amiért egyébként nem is olyan kevés pénzt fizetek.

aug. 14. 22:55
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Közben még annyit találtam a tábor hivatalos facebook-oldalának az üzemeltetője által írt kommentben, hogy "telefon töltésére alkalmas USB portok is találhatóak a szállásokon", de kérdés, hogy hány darab USB-port jut 20 emberre, milyen gyorsan töltenek fel egy mai telefont, illetve ez a laptop, elektromos fogkefe és egyéb eszközök áramellátását nem oldja meg.
aug. 14. 23:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
van, 2-3 db.
aug. 15. 13:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Van igen.
aug. 15. 13:12
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem volna túl autetikus.

Mondjuk vicces elképzelni, ahogy Árpád, Bese és Szabolcs vezérek két hátranyilazás meg egy táltos-tánc után bemennek a jurtába, feltöltik a telefonjaikat, feljelentkeznek wifire és mehetnek a Levédiakódex.hu-ra a szelfik, "Épp honfoglalunk"...

"Őseink is így szerették" :D

aug. 15. 13:19
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat. Ezek a konnektorok ugyanabban a részben vannak, ahol az ágyak, vagy középen a bejáratnál?

4-es válaszoló nem tudta megállni, hogy a nemtudása ellenére ne kössön bele az igényembe. Neki leírom, hogy a tábornak soha nem volt és most sincs ősmagyar témája, faházak álltak ott eredetileg, azok helyett építettek Lőrincék ablak és hőszigetelés nélküli fóliasátrakat/szaunákat 4 és fél milliárd Ft adófizetői pénzből (az enyémből is, mivel már dolgozom egy ideje).

aug. 15. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

5.

Ritkán látni ilyen nyíltan Fideszes válaszolót. Lőrincz bátyád annyira pró, hogy lesz ott még űrrakéta is. "Van pénz lóvéra"

aug. 15. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
+ ha építőként részt vettél benne, akkor hogy nem tudod mi van benne műszakilag? Mekk Mesterek országa...
aug. 15. 20:40
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, megkérdezzem helyetted emailben, egy jurtában mennyi van? Ha félsz levelet írni...
aug. 15. 20:52
 9/15 A kérdező kommentje:

7.

Sehol nem írtam hogy építőként dolgoztam, hanem arra értettem, hogy már volt (másmilyen) állásom a felújítás idején, tehát a saját adófizetői pénzem is benne van ezekben a fóliasátrakban, vagy hát sajnos a nagy része Lölö és hasonlóknak a zsebében.

8.

Nincs problémám az emailek írásával, köszönöm szépen a felajánlást. Arra számítottam, hogy itt gyorsabban választ kapok (és kaptam is), ismerjük hogy az ilyen neres cégek és hivatalok milyen gyorsasággal és segítőkészséggel válaszolnak egy-egy kérdésre.

aug. 15. 21:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor megkérdezzem tőlük, hogy van-e, hogy tudjuk, mennyi idő alatt válaszolnak?
aug. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!