Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Akkor most kell adaptert...

Akkor most kell adaptert venni Olaszországba konnektorhoz?

Figyelt kérdés
Májusban voltam kint, akkor eszembe sem jutott, telefon töltéshez nem kellett, de most irodával megyek, és azt írták a tájékoztatóban, hogy kell. Szerintetek?

júl. 28. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Én voltam párszor az északi részeken, Milánó, Padova, Verona, Velence, meg hasonló távolságokra, sehol nem kellett, eszembe sem jutott vinni, nem is volt rá szükség
júl. 28. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem
júl. 28. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Többször jártam már Olaszországban, több különböző részén. Mindenhol tudtam tölteni mindent, pedig nincs adapterem. ;)
júl. 28. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.
júl. 28. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi
júl. 28. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Olaszoknál L-típus van, azaz a földelés középen egy harmadik lyukban van.

[link]

Tehát a földelt cuccoknál a földelés nem biztos, hogy működni fog. De gondolom nem terveztél mosógépet, mikrót stb. vinni.

Illetve régen 2 fajta szabványt használtak (a képen látszik, hogy az egyiknél messzebb van a dugvilla 2 ága). A nagyobbikba nem biztos, hogy be tudod erőltetni a telefontöltőt.

Ez akkor lehet gond, ha olyan épületben leszel, ahol a 70-es évek óta nem újították fel az elektromos rendszert. Erre viszonylag kicsi az esély.

júl. 29. 01:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Simán elvagy nélküle. Én ahány szálláson voltam, vagy alapból a #6 által linkelt típusokból a szűkebb változat volt (amibe simán passzol a miénk), vagy a kettő kombinációja volt, aminek a szűkebb részébe értelemszerűen ugyanúgy jó.

Rendes hotelben pedig mindenhol volt teljesen a miénkkel egyező dugalj is (valahol csak a fürdőszobában, valahol az éjjeliszekrények mellett is volt egy-egy ilyen).

júl. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!