Átvágtak a szálláson?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a szálláson szerettem volna meghosszabbítani az itt létemet, de a recepciós közölte velem, hogy ezer forinttal többet kell fizessek minden egyes napomért és rádásul nem az éjszakákat fizettem ki, hanem a napokat, előtte persze az éjszakákat fizettem ki. Átvágva érzem magam, szerintetek lehet benne valami?júl. 27. 11:12
1/12 anonim válasza:
ILYEN NINCS! Mindenhol az ott töltött éjszakákat számolják, szerintem nem értetted, mit mondott. Az adott esetben jogos, ha drágább a szállás, aki azonnalra akarja, az általában többe kerül
2/12 anonim válasza:
Az árra sok minden hat. Egy adott szoba ára akár egyik napról a másikra akár tízszerese is lehet (pl. itt is picsogott valaki horror ár miatt, de az a forma egy miatt volt).
Ezer forint nem is tétel.
Ha nem maradhattál volna, vsgy csak másik szobában, akkor mi van?
3/12 A kérdező kommentje:
és ha úgy mondtam neki, hogy szerdáig maradok, akkor az azt jelenti hogy másnap csütörtökön kell délelőtt elhagynom a szállót?
júl. 27. 11:45
4/12 A kérdező kommentje:
Úgy mondta, hogy nem 7000 ft, hanem 8000 ft lesz. Szerdáig maradok, az 5 nap (maival együtt) és 4 éjszaka, úgy is mondta hogy 5x8000 forint, azaz 40000 ft. Tehát akkor mégis átbasztak.
júl. 27. 11:51
5/12 anonim válasza:
Maradtál? Nem. Tehát nem fizettél semmivel se többet, csak félreértetted amit mondott.
Megkérdezed, majd a válaszok ellenére is ragaszkodsz hogy igazad van. Akkor minek kérdezel bármit?
6/12 A kérdező kommentje:
Maradtam. De ez csak úgy jön ki a matek, hogy ha az mondtam neki h szerdáig maradok, akkor a szerdát is beleszámolta, tehát nem aznap kell kiköltözzek, hanem az azt követő nap csütörtökön délelőtt, legkésőbb 10 óráig.
júl. 27. 12:24
7/12 anonim válasza:
Éjszakákat számolnak. Félreértettétek egymást és nem javítottad ki. Ennyi. Ő úgy gondolta, hogy a szerdai lenne az utolsó éjszakád, te meg úgy, hogy aznap mennél.
8/12 anonim válasza:
Ezt tiszra, de hol van itt a csalás? 4 éjszakára összesen 4000 forinttal fizetsz többet. És könnyen lehet, hogyha eleve így foglaltál volna, akkor us fillérre ugyanennyi lenne, de akár több is.
10/12 anonim válasza:
Nyugodjál bele, hogy előtte is, utána is keresztbe, hosszába átvágtak. Ezt csinálják. Évszázados tapasztalatuk van benne. Ha balhézol lehet, hogy jobban jársz, de akkor majd átvágnak máshogyan.
Ki tudtad fizetni, érezd jól magad, ne törődj vele. Ilyen a nyaralás. Elmész valahova, hogy jól lehúzzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!