Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni ebben a...

Mit tudok tenni ebben a helyzetben ami most van velem átbasztak szó szerint?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan problémám van hogy vettem egy telefont élőfizetésre ,az én nevemen van de nem én használom hanem az egyik ismerősöm de azaz ismerősöm jól átbaszott és eltűnt egy két dolga nálam van banki papírok,OKJ bizonyítvány stb... vidéken lakik nem tudok oda lemenni messze van meg már nem is biztos hogy ott lakik ...kérdésem hogy szóljak a rendőröknek és jelentsem fel vagy keressem meg ... vagy egyáltalán mit tudok tenni ilyen kor bármi jó segítség jól jön léci a felesleges okítást be szólogatást hanyagoljuk....
2015. febr. 23. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Részletesen felsoroltad, mit tudsz tenni: megkeresed vagy feljelented.
2015. febr. 23. 20:53
 2/2 anonim válasza:

Nekem anno azt tanácsolta egy ügyvéd mikor hasonló helyzetben voltam(exemnek kapcsolatunk alatt vettem előfizus telót,mivel nem fizette vissza akartam szerezni),hogy tegyek feljelentést ismeretlen tettes ellen a rendőrségen. Utána le tudom tiltatni a telefont és a rendőrség is be tudja mérni. Vagy ha szerencsém van a használója majd beviszi szervizbe h miért nem müködik a készülék.

Nálam ráadásul az ex tagadni akarta h neki adtam a telefont. Először küldtem neki fizetésmeghagyást,amiben kértem h adja vissza a telefont vagy fizesse meg a káromat. Ha nem ragált volna akkor megtettem volna a feljelentést. De nekem fizetett szerencsére

2015. febr. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!