Booking.com-on foglalt és kifizetett szállás kérhet később kártyaadatokat?
Februárban lett lefoglalva és kifizetve a szállás, 1 hónap múlva esedékes az utazásunk és ezt az e-mailt kaptuk elvileg a booking-on keresztül.
Dear Valued Guest,
We hope this message finds you well. As part of our policy, we kindly request that all guests provide their financial details to confirm their reservation.
Please follow the link below to submit your financial information: [link]
You have 2 hours to complete this process, or your reservation will be automatically canceled. The provided information will be held temporarily for an amount equal to your reservation cost, which will be refunded to you promptly.
We apologize for any inconvenience this may cause.
Nekem felettébb furcsa ez a 2 órás határidő és mire föl, ha ki van fizetve? Nem mertem rányomni a linkre. Írjak a szállásnak szerintetek, hogy ez valós-e?
Whois domainon megnéztem mindkettőt.
A szállodához egy csomó tartozik, amelyiken bejön, de a kötőjeles nem szerepel köztük. Utóbbinak minden adata más.
Két észrevétel:
1. a próbaterheléshez, zároláshoz a számlaszám kell, nem a kártyaadatok.
2. Utóbbi számát, különösen a cvv-t soha senkinek ne add meg. Kártyával csakis megbízható felületen fizess, és kétfaktoros megerősítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!