Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hamarabb elhagytam a szállást?

Hamarabb elhagytam a szállást?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jelenleg Londonban vagyok és a bookingon foglaltam szállást, ilyen apartman szerű. Lett volna még egy éjszaka, a mai ugye előre ki is lett fizetve de fontos dolog miatt hamarabb el kellett hagynom a szállást és a tulajt meg lehetetlen elérni, konkrét WhatsAppon lehet neki írni ahol nem válaszolt - hívni TILOS. Na mindegy eljöttem és a szoba előtti kódzár tetején hagytam a kulcsot mert semmi instrukciót nem kaptam, hogy kell elhagyni a szállást. Ilyenkor mi van?

jún. 28. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem bele tetted?
jún. 28. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Siettem és így maradt, már nem tudom megoldani.
jún. 28. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

És,ha bemegy valaki?

Mindent rád vernek,ha elvisz valamit.

jún. 28. 23:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen ettől félek én is, mondjuk max egy TV-t tudnak elvinni. Hát majd lesz valahogy.
jún. 28. 23:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Majd max tanulópénz lesz.
jún. 28. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Ok és mi a kérdésed tulajdonképpen, mire vársz választ?
jún. 29. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Itthon minden szállásnak kötelező megadni olyan telefonszámot, amin 0-24-ben elérhető valaki. Lehet egy tűzeset, vagy bármi komoly probléma is. Szerintem az, hogy nem volt elérhető a tulaj elég jó indok neked, hogy kibújj a felelősség alól. Az hogy korábban elmész nem gond, legföljebb bukod az éjszaa árát, a probléma az, hogy a kulcsot elölhagytad. Bár sokan be sem zárják az apartmant és úgy hagyják el, az sem jobb. De mondhatod, hogy pont ezért hívtad a tulajt, mert nem lehetett kinyitni a kulcsdobozt. Aztán bizonyítsa be, hogy nem úgy van.
jún. 29. 19:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi a story vége, a tulaj azóta se keresett - sőt meg se nézte amit írtam neki.
júl. 1. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!