Dubajban vagyok és elhagytam a pénzemet! 15 nap múlva indul haza a repülőm, és kb 150 dollár maradt nálam amit a táskámban hagytam, de abból ételt veszek. Hol tudnék aludni? Igazából a tengerparton gondoltam vagy nem tudom. Mit tennétek a helyemben?
Ugye nem haragszol meg érte, hogy kétségbe vonom a kamuszagú mesédet?!!
A fél világot bejártam, de még soha egyetlen országban sem jutott eszembe, hogy a gyakorira irkáljak, két látványosság megtekintése között.
Úgy elképzelem, hogy állsz Dubaiban mondjuk a Pálma szigeteknél, vagy nézed a Burj Al Arab fényeit, és az jut az eszedbe, hogy hoppá felnézek kicsit a gyakorira...
De hát nem vagyunk egyformák!
cicc,cicc, SICC!
Mész mindjárt máshova trollkodni:)
Ha nem trollkodás, akkor tanulság : csak készpénzzel nem megyünk külföldre. Soha nem tudhatod, mi jön közbe, ellopják, elhagyod... Eleve nem értem miért nem a bankkártyáddal mentél ki, ahonnan levehetted volna a pénzt.
Sajnos nincs ötletem, azon túl, hogy valaki küldjön gyorssegélyt amiből haza tudsz jönni. A végső megoldás a konzuli gyorskölcsön, de azt is vissza kell fizetni, és nem tudom, ilyen esetben adnak-e, vagy csak akkor, ha kirabolnak pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!