Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Létezik egyszemélyes szoba...

Létezik egyszemélyes szoba szállodákban?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha lenne ilyen mert egyedül mennék. Még ha másfél személyre kéne fizetni akkor is olcsóbb mintha ki kellene vennem teljes két főre a szobát. Reggeliről nem is beszélve.

2024. máj. 25. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2024. máj. 25. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a kérdésnek szerintem így nem túl sok értelme van, a szándékot mögötte nyilván értem:)

Kérdés: mi lesz akkor, ha az egyik szállodában a kétszemélyes szoba olcsóbb, mint a másik szállodában az egyszemélyes szoba? Akkor is az egyszemélyesbe fogsz menni? Ugye, hogy nem.

Szóval akkor mégsem az itt a kérdés hogy egyszemélyes szoba létezik-e, hanem hogy mennyi pénzed van a kiruccanásra, és annak megfelelően kell szállást nézni. Tök mindegy, hogy hány személyes, az a lényeg hogy mennyibe kerül.

2024. máj. 25. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy létezik elég sok helyen.
2024. máj. 25. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenhol. De ha egy főre veszed ki, az olcsóbb mint ha kettőre.
2024. máj. 25. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én most voltam egyedül szállodában. Egyágyas, pici, tetőtéri, de minden megvilt benne.

Elötte meg egy lakótelepi lakásnál nagyobban. Hatalmas nagy volt. Össze nem raknak idegennel.

És a kalkuláció sem lineáris általában. Ha az egyágyas 100, nem kell 400-at fizetned a 4 ágyasban, ha kuadják egymagadnak. 120-140 körül fogsz fizetni.

2024. máj. 25. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen létezik, de a kétágyas szobát is ki lehet venni egy főre, ilyenkor kevesebbe kerül, mintha 2 főre vennéd ki - valamennyit rászámolnak egyágyas felárként, de nem a dupláját.
2024. máj. 26. 07:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a szimpatikus szállodákat érdemes felhívni és inkább megkérdezni ezekről őket külön telefonon.
2024. máj. 26. 23:34
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
De minek, ezt a foglalási rendszer kezeli
2024. máj. 26. 23:57
 9/11 anonim válasza:
Na de ha nagyágyast veszel ki egy személyre az ugyanaz. Ha mégis vinnél valakit akkor elfértek ketten,csak azt hiszem akkor az plusz pénz. A szoba 75% át fizeted ha ketten vagytok akkor az egészet. De lehet butaságot írok.
nov. 4. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, butaságot írsz
nov. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!