Jó lenne ha lenne ilyen mert egyedül mennék. Még ha másfél személyre kéne fizetni akkor is olcsóbb mintha ki kellene vennem teljes két főre a szobát. Reggeliről nem is beszélve.
Ennek a kérdésnek szerintem így nem túl sok értelme van, a szándékot mögötte nyilván értem:)
Kérdés: mi lesz akkor, ha az egyik szállodában a kétszemélyes szoba olcsóbb, mint a másik szállodában az egyszemélyes szoba? Akkor is az egyszemélyesbe fogsz menni? Ugye, hogy nem.
Szóval akkor mégsem az itt a kérdés hogy egyszemélyes szoba létezik-e, hanem hogy mennyi pénzed van a kiruccanásra, és annak megfelelően kell szállást nézni. Tök mindegy, hogy hány személyes, az a lényeg hogy mennyibe kerül.
2024. máj. 25. 11:49
3/11 anonim válasza:
Persze hogy létezik elég sok helyen.
2024. máj. 25. 13:09
4/11 anonim válasza:
Nem mindenhol. De ha egy főre veszed ki, az olcsóbb mint ha kettőre.
2024. máj. 25. 16:48
5/11 anonim válasza:
Nézd, én most voltam egyedül szállodában. Egyágyas, pici, tetőtéri, de minden megvilt benne.
Elötte meg egy lakótelepi lakásnál nagyobban. Hatalmas nagy volt. Össze nem raknak idegennel.
És a kalkuláció sem lineáris általában. Ha az egyágyas 100, nem kell 400-at fizetned a 4 ágyasban, ha kuadják egymagadnak. 120-140 körül fogsz fizetni.
2024. máj. 25. 22:07
6/11 anonim válasza:
Sok helyen létezik, de a kétágyas szobát is ki lehet venni egy főre, ilyenkor kevesebbe kerül, mintha 2 főre vennéd ki - valamennyit rászámolnak egyágyas felárként, de nem a dupláját.
2024. máj. 26. 07:24
7/11 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a szimpatikus szállodákat érdemes felhívni és inkább megkérdezni ezekről őket külön telefonon.
2024. máj. 26. 23:34
8/11 anonim válasza:
De minek, ezt a foglalási rendszer kezeli
2024. máj. 26. 23:57
9/11 anonim válasza:
Na de ha nagyágyast veszel ki egy személyre az ugyanaz. Ha mégis vinnél valakit akkor elfértek ketten,csak azt hiszem akkor az plusz pénz. A szoba 75% át fizeted ha ketten vagytok akkor az egészet. De lehet butaságot írok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!