Körülbelül hány forint lehet egy egyszemélyes zállás Las Vegasban?
Amikor én arrafele voltam, az egyik legolcsóbb hely volt. Valami bagóért aludtunk és ettünk, igaz amilyen vacak (értsd mű, azaz csinált) hely Vegas, egy napot töltöttünk ott.
Ha rákeresel pl a bookingon, beütöd hogy egyszemélyes szobát szeretnél, és megadod a dátumot, pillanatok alatt látni fogod mi mennyi.
De javasolnám, egy éjszakánál tovább ne maradj.
Rengeteg gyönyörű hely van a környéken, ami többet fog érni. Halál Völgye, Grand Canyon, Yosemite, LA...
Igaz ezek drágábbak lesznek.
De ne feledd, booking.com.
motelekben 20-30 dolláért már van szoba, de 17 dodóért is hirdetnek, mondjuk én ott nem szálltam meg soha, nemtom milyen
ajánlom a super8-at
Nincs olyan, hogy egyszemelyes szallas, vagyis minden szobaban vagy van 1 nagy agy, vagy 2 kisebb, tehat 2 ember minimum elfer.
Olyan van, hogy a szalloda extrat szamol fel minden masodik, harmadik szemely utan, de ne a duplajat kepzeld el, hanem 10-15 dollar extrat. Olyan is van, hogy nagyobb rendezvenyeknel csakis egy ember szallhat meg a szobaban, de a nagy tobb100 szobas vegasi hotelekben kicsi a lebukas veszelye, ha 2en alszotok 1 szobaban.
Expedia.com
Ha idoben foglalsz vicces arakert lehet szobat kapni. Ne a "Strip"-en nezd a hoteleket, hanem Vegas kulvarosi reszen moteleket. (super 8, motel 6, travelodge stb).
Az ar amit a neten latsz altalaban nem tartalmazza az adot, meg egyeb koltsegeket. Olvasd el a kisbetus reszt, hogy ne erjen meglepetes, amikor a fizetesre kerul a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!