Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Körülbelül hány forint lehet...

Körülbelül hány forint lehet egy egyszemélyes zállás Las Vegasban?

Figyelt kérdés
tehát tényleg csak alvásra, egy főre, naponta mennyiből jönne ki?
2014. jún. 10. 06:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor én arrafele voltam, az egyik legolcsóbb hely volt. Valami bagóért aludtunk és ettünk, igaz amilyen vacak (értsd mű, azaz csinált) hely Vegas, egy napot töltöttünk ott.

Ha rákeresel pl a bookingon, beütöd hogy egyszemélyes szobát szeretnél, és megadod a dátumot, pillanatok alatt látni fogod mi mennyi.

De javasolnám, egy éjszakánál tovább ne maradj.

Rengeteg gyönyörű hely van a környéken, ami többet fog érni. Halál Völgye, Grand Canyon, Yosemite, LA...

Igaz ezek drágábbak lesznek.

De ne feledd, booking.com.

2014. jún. 10. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:

motelekben 20-30 dolláért már van szoba, de 17 dodóért is hirdetnek, mondjuk én ott nem szálltam meg soha, nemtom milyen

ajánlom a super8-at

2014. jún. 10. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy egyszemelyes szallas, vagyis minden szobaban vagy van 1 nagy agy, vagy 2 kisebb, tehat 2 ember minimum elfer.

Olyan van, hogy a szalloda extrat szamol fel minden masodik, harmadik szemely utan, de ne a duplajat kepzeld el, hanem 10-15 dollar extrat. Olyan is van, hogy nagyobb rendezvenyeknel csakis egy ember szallhat meg a szobaban, de a nagy tobb100 szobas vegasi hotelekben kicsi a lebukas veszelye, ha 2en alszotok 1 szobaban.

Expedia.com

Ha idoben foglalsz vicces arakert lehet szobat kapni. Ne a "Strip"-en nezd a hoteleket, hanem Vegas kulvarosi reszen moteleket. (super 8, motel 6, travelodge stb).

Az ar amit a neten latsz altalaban nem tartalmazza az adot, meg egyeb koltsegeket. Olvasd el a kisbetus reszt, hogy ne erjen meglepetes, amikor a fizetesre kerul a sor.

2014. jún. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!