Ha egy szálláson 1 főre lefoglalok egy egyszemélyes szobát, akkor tilos vendéget fogadni a szobában?
Vagy onnantól kezdve, hogy én kifizettem a saját részem, rám van bízva, hogy mit csinálok este és hányan abban a szobában? Díjtalanul ott aludhat valaki? Vagy nem is engedik fel a szobába a vendéget?
Illetve mi a helyzet akkor, ha 1 főre foglaltam franciaágyas vagy kétágyas szobát? Ekkor ott aludhat "nálam" díjtalanul valaki?
És ha kétágyast bérlek 1 főre, akkor "díjmentesen" aludhat nálam a vendég?
Egyébként nem prostiról lenne szó, más kérdés, hogy lány az ismerősöm, de nem olyan célból.
Ha kétágyast egy személyre foglalsz, akkor csak úgy lehet ott valaki, ha a többletet kifizeted!
Nem tudom, ennyire zsugori vagy, vagy ennyire buta, hogy nem érted, ha EGY ágyat foglaltál, akkor az EGY személyt jelent!
Vannak olyan szállástípusok, ahol egységet foglalsz le, nem személyenként megy a díjazás. Mondjuk van egy 8 fős. Ha ezt kiveszed, akkor lehetsz benne egyedül, kettesben valakivel, vagy nyolcadmagaddal. De pl. tízen már nem.
És mindenkit be kell jelenteni.
A szállodai szobák ára személyektől és éjszakánként függ.
Ha nem foglalsz le minden helyet, nem arányosan kisebb az összeg.
Mondjuk egy kétágyas szoba 100 euró/fő/éjszaka, de egyedül veszed ki, nem 50 euró lesz, hanem cirka 75.
DE ezért a pénzért, nem hogy mást nem vihetsz be, de te magad sem használhatod a szobát teljes egészében. Az egyik ágyat érintetlenül kell hagynod, ha két garnitúra törölköző van kint, egyet használhatsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!